Meteoroloji'den çok önemli kar uyarısı geldi

09.11.2015 - 17:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Meteoroloji'den çok önemli kar uyarısı geldi

Meteoroloji 12’nci Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı tahmin ve uyarıyı dikkate alarak kaymakamlıklar, özel, kamu kuruluşlarla vatandaşları tipi ve don olayları için uyardı.

Erzurum Valiliği, Meteoroloji 12’nci Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı tahmin ve uyarıyı dikkate alarak kaymakamlıklar, özel, kamu kuruluşlarla vatandaşları tipi ve don olayları için uyardı. 9 Kasım günü saat 20.00’den 10 Kasım günü saat 09.00’a kadar Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahangenelinde kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar meydana geleceği, görüş mesafesinde azalma yaşanacağı, gizli buzlanma, don olayı meydana gelebileceğine vurgu yapıldı. Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan’da özellikle şehirler arası yollarda bu tür olumsuzluklara karşı tedbirli olunması, meydana gelebilecek kazalarda ivedilikle 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verilmesi istendi.
Meteoroloji 12’nci Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı tahmin ve uyarıyı dikkate alarak kaymakamlıklar, özel, kamu kuruluşlarla vatandaşları tipi ve don olayları için uyardı.

Erzurum Valiliği, Meteoroloji 12’nci Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı tahmin ve uyarıyı dikkate alarak kaymakamlıklar, özel, kamu kuruluşlarla vatandaşları tipi ve don olayları için uyardı. 9 Kasım günü saat 20.00’den 10 Kasım günü saat 09.00’a kadar ErzurumKarsAğrıArdahangenelinde kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar meydana geleceği, görüş mesafesinde azalma yaşanacağı, gizli buzlanma, don olayı meydana gelebileceğine vurgu yapıldı. Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan’da özellikle şehirler arası yollarda bu tür olumsuzluklara karşı tedbirli olunması, meydana gelebilecek kazalarda ivedilikle 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi verilmesi istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.