METEOROLOJİ’DEN DON UYARISI!

Kocaeli 01.12.2016 - 12:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

METEOROLOJİ’DEN DON UYARISI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü zirai don uyarısında bulundu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaşanabilecek zirai don için uyarıda bulundu. Hafta başından itibaren giderek düşen hava sıcaklıkları, yerini kar yağışına bıraktı. İlimizin yüksek kesimleri başta olmak üzere birçok yerde yağmurlu hava kendisini kara teslim etti. Hava sıcaklıklarının giderek düşmesi nedeniyle yetkililer, zirai don uyarısında bulundu.   4 GÜN BOYUNCA Yazılı olarak yapılan açıklamada ise şunlar yer aldı; “Zirai faaliyetlerin devam ettiği kesimlerden Marmara’nın güneş ve batısında bu geçeden başlayarak önümüzdeki 4 gün boyunca gece ve sabah saatlerinde hafif, yer yer orta kuvvette zirai don olayı beklenmektedir. Tarımsay faaliyetler ve seracılık ile uğraşan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.”
Meteoroloji Genel Müdürlüğü zirai don uyarısında bulundu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaşanabilecek zirai don için uyarıda bulundu. Hafta başından itibaren giderek düşen hava sıcaklıkları, yerini kar yağışına bıraktı. İlimizin yüksek kesimleri başta olmak üzere birçok yerde yağmurlu hava kendisini kara teslim etti. Hava sıcaklıklarının giderek düşmesi nedeniyle yetkililer, zirai don uyarısında bulundu.

 

4 GÜN BOYUNCA

Yazılı olarak yapılan açıklamada ise şunlar yer aldı; “Zirai faaliyetlerin devam ettiği kesimlerden Marmara’nın güneş ve batısında bu geçeden başlayarak önümüzdeki 4 gün boyunca gece ve sabah saatlerinde hafif, yer yer orta kuvvette zirai don olayı beklenmektedir. Tarımsay faaliyetler ve seracılık ile uğraşan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.