METEOROLOJİ'DEN FERAHLATAN HABER GELDİ

Kocaeli 12.08.2016 - 10:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

METEOROLOJİ'DEN FERAHLATAN HABER GELDİ

Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmeye göre, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülmesi bekleniyor.

  Akşam saatlerinde İstanbul genelinde, gece saatlerinden itibaren üzere ise özellikle İstanbul'un Anadolu Yakası'nda sağanak yağış görülecek. MARMARA'YA FERAHLATAN HABER Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun genelinin az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerin parçalı bulutlu, akşam saatlerinde İstanbul ve Kocaeli'nin kuzey kesimleri ile Sakarya çevreleri, gece saatlerinden sonra İstanbul Anadolu Yakası ile Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. KUZEY EGE'DE KUVVETLİ RÜZGAR Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzeyi ve Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor. İSTANBUL'DA SAĞANAK YAĞIŞ VAR Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Az bulutlu ve açık 37 İstanbul: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde kuzey kesimleri, gece saatlerinden sonra Anadolu Yakası sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31 İzmir: Parçalı ve az bulutlu 35 Adana: Parçalı bulutlu 35 Bursa: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34 Antalya: Az bulutlu ve açık 32 Samsun: Parçalı bulutlu 31 Trabzon: Parçalı bulutlu 31 Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 30 Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 38
Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmeye göre, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülmesi bekleniyor.
 

Akşam saatlerinde İstanbul genelinde, gece saatlerinden itibaren üzere ise özellikle İstanbul'un Anadolu Yakası'nda sağanak yağış görülecek.

MARMARA'YA FERAHLATAN HABER

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun genelinin az bulutlu ve açık, kuzey kesimlerin parçalı bulutlu, akşam saatlerinde İstanbul ve Kocaeli'nin kuzey kesimleri ile Sakarya çevreleri, gece saatlerinden sonra İstanbul Anadolu Yakası ile Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

KUZEY EGE'DE KUVVETLİ RÜZGAR

Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın kuzeyi ve Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

İSTANBUL'DA SAĞANAK YAĞIŞ VAR

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık 37

İstanbul: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde kuzey kesimleri, gece saatlerinden sonra Anadolu Yakası sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 31

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 35

Adana: Parçalı bulutlu 35

Bursa: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34

Antalya: Az bulutlu ve açık 32

Samsun: Parçalı bulutlu 31

Trabzon: Parçalı bulutlu 31

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 30

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 38

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.