19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Meteoroloji'den Kocaeli için fırtına uyarısı

Kocaeli 03.12.2016 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Meteoroloji'den Kocaeli için fırtına uyarısı

Kocaeli'nin de içerisinde bulunduğu 20 ilde kuvvetli lodos ve fırtına bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeybatı kesimlerinde 20 ilde, kuvvetli lodos ve fırtınanın bugün akşam saatlerinde başlayacağı ve yarın sabaha kadar etkili olacağı belirtildi. 50-80 km/saat Kocaeli, İstanbul, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop, Samsun, Çorum, Amasya, Tokat, Eskişehir, Ankara ve Çankırı'da rüzgarın hızını artırarak kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-80 km/saat) esmesinin beklendiği bildirildi. Dikkatli ve tedbirli olun Açıklamada, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, baca gazı zehirlenmeleri, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.  
Kocaeli'nin de içerisinde bulunduğu 20 ilde kuvvetli lodos ve fırtına bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeybatı kesimlerinde 20 ilde, kuvvetli lodos ve fırtınanın bugün akşam saatlerinde başlayacağı ve yarın sabaha kadar etkili olacağı belirtildi.
50-80 km/saat
Kocaeli, İstanbul, Sakarya, Yalova, Bursa, Bilecik, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop, Samsun, Çorum, Amasya, Tokat, Eskişehir, Ankara ve Çankırı'da rüzgarın hızını artırarak kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-80 km/saat) esmesinin beklendiği bildirildi.
Dikkatli ve tedbirli olun
Açıklamada, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, baca gazı zehirlenmeleri, ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.