Meteoroloji Tahmin Değiştirdi!

Kocaeli 14.01.2018 - 14:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Meteoroloji Tahmin Değiştirdi!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün kar tahmini değişti. Daha önce pazartesi günü başlayacağı ve yalnızca 1 gün süreceği açıklanan kar yağışı, yeni raporda yerini bulutlu havaya bıraktı. İlerleyen günlerde havaların ısınması bekleniyor. Meteoroloji Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu hava tahmininde Kocaeli geneline 15 Ocak Pazartesi (yarın) itibari ile kar yağacağını belirtmiş ve yağışın 1 gün süreceğini açıklamıştı. Yoğun geçmeyeceği ve beyaz örtüye dönüşmeyeceği açıklanan bu kar yağışı tahmini de değişti. Kar, bugün yağmurla karışık yağacak, yarın ise kar yağışı yerine bulutlu bir hava etkili olacak. Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre bugün Kocaeli karla karışık yağmurun etkisi altında, hava sıcaklığı ise en düşük 5, en yüksek 6 derece. 15 Ocak Pazartesi günü ise bulutlu bir hava hakim olacak Kocaeli’de. En düşük sıcaklık 2, en yüksek sıcaklık 7 derece seviyesinde seyredecek. 16 Ocak Salı günü yağmur var ancak gündüz sıcaklığı aratacak, gece sıcaklığı düşecek. En düşük sıcaklık 0, en yüksek sıcaklık 10 derece olarak hissedilecek. 17 Ocak Çarşamba günü yağmur yerini bulutlu bir havaya bırakacak, sıcaklık ise hissedilir derecede artacak. En düşük sıcaklık 6, en yüksek sıcaklık 15 derece olacak. 18 Ocak Perşembe günü yağmur bekleniyor, en düşük sıcaklık 9, en yüksek sıcaklık 13 derece seviyesinde seyredecek 19 Ocak’ta bulutlu, 20 Ocak’ta ise güneşli bir hava bekleniyor Kocaeli’de    

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünün kar tahmini değişti. Daha önce pazartesi günü başlayacağı ve yalnızca 1 gün süreceği açıklanan kar yağışı, yeni raporda yerini bulutlu havaya bıraktı. İlerleyen günlerde havaların ısınması bekleniyor.

Meteoroloji Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu hava tahmininde Kocaeli geneline 15 Ocak Pazartesi (yarın) itibari ile kar yağacağını belirtmiş ve yağışın 1 gün süreceğini açıklamıştı. Yoğun geçmeyeceği ve beyaz örtüye dönüşmeyeceği açıklanan bu kar yağışı tahmini de değişti. Kar, bugün yağmurla karışık yağacak, yarın ise kar yağışı yerine bulutlu bir hava etkili olacak.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre bugün Kocaeli karla karışık yağmurun etkisi altında, hava sıcaklığı ise en düşük 5, en yüksek 6 derece.

15 Ocak Pazartesi günü ise bulutlu bir hava hakim olacak Kocaeli’de. En düşük sıcaklık 2, en yüksek sıcaklık 7 derece seviyesinde seyredecek.

16 Ocak Salı günü yağmur var ancak gündüz sıcaklığı aratacak, gece sıcaklığı düşecek. En düşük sıcaklık 0, en yüksek sıcaklık 10 derece olarak hissedilecek.

17 Ocak Çarşamba günü yağmur yerini bulutlu bir havaya bırakacak, sıcaklık ise hissedilir derecede artacak. En düşük sıcaklık 6, en yüksek sıcaklık 15 derece olacak.

18 Ocak Perşembe günü yağmur bekleniyor, en düşük sıcaklık 9, en yüksek sıcaklık 13 derece seviyesinde seyredecek

19 Ocak’ta bulutlu, 20 Ocak’ta ise güneşli bir hava bekleniyor Kocaeli’de

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.