Meteoroloji tahmin değiştirdi! Bu geceye dikkat

30.01.2017 - 21:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Meteoroloji tahmin değiştirdi! Bu geceye dikkat

Meteoroloji'nin saatlik hava tahminine göre, gece 03.00'de başlaması beklenen hafif kar yağışı 09.00'a kadar etkili olacak.

İstanbul'un bazı ilçelerinde Sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı etkili oldu. Kısa süre etkili olan bu yağış İstanbulluları şaşırttı Habertürk Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel ise Boğaziçi çevresindeki yüksek ilçelerde (Etiler, Maslak vb.) karla karışık yağmur ve kar tanelerinin görülebileceğini belirtti.Meteoroloji'den yapılan açıklamada, yüksek ilçelerde kısa süreli bir kar yağışının etkili olmasının ihtimal dahilinde olduğu belirtildi. Konuştuğumuz Meteoroloji uzmanı, karla karışık yağmurun görülebileceğini belirterek, sıcaklık değerlerinin bu tür yağışlara uygun olduğunu söyledi.
Meteoroloji'nin saatlik hava tahminine göre, gece 03.00'de başlaması beklenen hafif kar yağışı 09.00'a kadar etkili olacak.

İstanbul'un bazı ilçelerinde Sabah saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı etkili oldu. Kısa süre etkili olan bu yağış İstanbulluları şaşırttı Habertürk Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel ise Boğaziçi çevresindeki yüksek ilçelerde (Etiler, Maslak vb.) karla karışık yağmur ve kar tanelerinin görülebileceğini belirtti.Meteoroloji'den yapılan açıklamada, yüksek ilçelerde kısa süreli bir kar yağışının etkili olmasının ihtimal dahilinde olduğu belirtildi.

Konuştuğumuz Meteoroloji uzmanı, karla karışık yağmurun görülebileceğini belirterek, sıcaklık değerlerinin bu tür yağışlara uygun olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.