GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Meteoroloji uyardı!

08.08.2020 - 10:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Meteoroloji uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada birçok şehirde kuvvetli yağmur ve rüzgar beklendiğine yer verildi.  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda farklı şehirlere kuvvetli yağmur geleceğine , vatandaşların 9 Ağustos günü dikkatli olmasına yer verildi. MGM tarafından yapılan açıklamada ülkemizin kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Balıkesir, Bursa ve Kütahya çevreleri ile Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’nin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği , rüzgarın; Marmara’nın batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli şekilde eseceğine yer verildi. KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI Meteoroloji tarafındna yapılan açıklamada kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu ve "Rüzgarın Marmara'nın batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir." denildi. BUGÜNKÜ HAVA DURUMU Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada 9 Ağustos 2020 Pazar günü birçok şehirde kuvvetli yağmur beklendiğine yer verildi. Karadenizin Doğu kesimlerinde, Ege bölgesi ve İç Anadolu'nun batı bölgelerinde, Akdeniz bölgesinde kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada birçok şehirde kuvvetli yağmur ve rüzgar beklendiğine yer verildi. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda farklı şehirlere kuvvetli yağmur geleceğine , vatandaşların 9 Ağustos günü dikkatli olmasına yer verildi.

MGM tarafından yapılan açıklamada ülkemizin kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Balıkesir, Bursa ve Kütahya çevreleri ile Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize’nin iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği , rüzgarın; Marmara’nın batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli şekilde eseceğine yer verildi.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Meteoroloji tarafındna yapılan açıklamada kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu ve "Rüzgarın Marmara'nın batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekmektedir." denildi.

BUGÜNKÜ HAVA DURUMU

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada 9 Ağustos 2020 Pazar günü birçok şehirde kuvvetli yağmur beklendiğine yer verildi.

Karadenizin Doğu kesimlerinde, Ege bölgesi ve İç Anadolu'nun batı bölgelerinde, Akdeniz bölgesinde kuvvetli yağış bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.