19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Meteoroloji uyardı! Sıcaklık 3 ile 8 derece düşecek

Kocaeli 31.10.2016 - 08:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Meteoroloji uyardı! Sıcaklık 3 ile 8 derece düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yurt genelinde bugünden itibaren çarşamba gününe kadar 3 ile 8 derece düşecek.

Yarın Marmara'nın doğusu (Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova), Karadeniz, Doğu  Akdeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin  yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Yağışların, Batı  Karadeniz kıyıları (Zonguldak, Bartın, Kastamonu'nun kuzey ilçeleri), Doğu  Karadeniz (Rize, Artvin'in kuzey ilçeleri ve Trabzon), Doğu Anadolu'nun  güneydoğusu (Hakkari, Bitlis, Van ve Şırnak ),  Güneydoğu Anadolu'nun doğusu  (Batman, Siirt, Mardin) ile Hatay çevrelerinde kuvvetli olacağı öngörülüyor. Bugünden itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak, 2 Kasım  Çarşamba gününe kadar 3 ile 8 derece düşmesi beklenen hava sıcaklıklarının,  perşembe gününden itibaren batı kesimlerden başlayarak tekrar artacağı tahmin  ediliyor. Hava sıcaklıklarındaki düşmeye bağlı olarak Karadeniz'in iç  kesimlerinin yükseklerinde, yağışların karla karışık yağmur ve kar şeklinde  olması bekleniyor. Yarın ise, Marmara'nın doğusu (Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova) Karadeniz, Doğu Akdeniz  kıyıları,  Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin  yağışlı diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin edilirken, bu yağışların  Batı Karadeniz kıyıları (Zonguldak, Bartın, Kastamonu'nun kuzey ilçeleri), Doğu  Karadeniz (Rize, Trabzon'un doğusu ve Artvin'in kuzey ilçeleri), Doğu Anadolu'nun  güneydoğusu (Hakkari, Bitlis, Van, Ağrı, muş, Iğdır ve Şırnak), Güneydoğu  Anadolu'nun güney ve doğusu (Batman, Siirt, Mardin, Şanlıurfa ve Kilis) ile Hatay  çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.  
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yurt genelinde bugünden itibaren çarşamba gününe kadar 3 ile 8 derece düşecek.


Yarın Marmara'nın doğusu (Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova), Karadeniz, Doğu  Akdeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin  yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Yağışların, Batı  Karadeniz kıyıları (Zonguldak, Bartın, Kastamonu'nun kuzey ilçeleri), Doğu  Karadeniz (Rize, Artvin'in kuzey ilçeleri ve Trabzon), Doğu Anadolu'nun  güneydoğusu (Hakkari, Bitlis, Van ve Şırnak ),  Güneydoğu Anadolu'nun doğusu  (Batman, Siirt, Mardin) ile Hatay çevrelerinde kuvvetli olacağı öngörülüyor.
Bugünden itibaren kuzeybatı kesimlerden başlayarak, 2 Kasım  Çarşamba gününe kadar 3 ile 8 derece düşmesi beklenen hava sıcaklıklarının,  perşembe gününden itibaren batı kesimlerden başlayarak tekrar artacağı tahmin  ediliyor.
Hava sıcaklıklarındaki düşmeye bağlı olarak Karadeniz'in iç  kesimlerinin yükseklerinde, yağışların karla karışık yağmur ve kar şeklinde  olması bekleniyor.
Yarın ise, Marmara'nın doğusu (Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova) Karadeniz, Doğu Akdeniz  kıyıları,  Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin  yağışlı diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin edilirken, bu yağışların  Batı Karadeniz kıyıları (Zonguldak, Bartın, Kastamonu'nun kuzey ilçeleri), Doğu  Karadeniz (Rize, Trabzon'un doğusu ve Artvin'in kuzey ilçeleri), Doğu Anadolu'nun  güneydoğusu (Hakkari, Bitlis, Van, Ağrı, muş, Iğdır ve Şırnak), Güneydoğu  Anadolu'nun güney ve doğusu (Batman, Siirt, Mardin, Şanlıurfa ve Kilis) ile Hatay  çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.