Meteoroloji Yarın İçin 2 İli Uyardı!

27.11.2017 - 19:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Meteoroloji Yarın İçin 2 İli Uyardı!

Yetkililer, vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olmasını istedi.

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı geldi. Yağışın etkili olacağı iller ise Adanave Mersin. SALI GÜNÜ SABAH SAATLERİNDE BAŞLAYACAK Adana Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, 27 Kasım Pazartesi tarihi akşam saatlerinden itibaren Antalya il genelinde, 28 Kasım Salı sabah erken saatlerden itibaren ise Adana ve Mersin illeri genelinde ve çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli yağışlar etkili olacak. SEL VE SU BASKINI İHTİMALİ VAR Açıklamada, yağışlar sebebiyle ilgili tüm kurum ve kuruluşların ortaya çıkabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, ulaşımda aksamalara karşı gerekli her türlü önlemi alması, vatandaşların da tedbirli ve dikkatli olması gerektiği belirtildi.
Yetkililer, vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olmasını istedi.

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı geldi. Yağışın etkili olacağı iller ise Adanave Mersin.

SALI GÜNÜ SABAH SAATLERİNDE BAŞLAYACAK

Adana Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, 27 Kasım Pazartesi tarihi akşam saatlerinden itibaren Antalya il genelinde, 28 Kasım Salı sabah erken saatlerden itibaren ise Adana ve Mersin illeri genelinde ve çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli yağışlar etkili olacak.

SEL VE SU BASKINI İHTİMALİ VAR

Açıklamada, yağışlar sebebiyle ilgili tüm kurum ve kuruluşların ortaya çıkabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu, ulaşımda aksamalara karşı gerekli her türlü önlemi alması, vatandaşların da tedbirli ve dikkatli olması gerektiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.