Meteorolojiden Sağanak Yağış Uyarısı

08.02.2018 - 10:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Meteorolojiden Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji'nin yayınladığı son dakika hava durumu raporunda, Sağanak yağış uyarısı yapıldı. Yayınlanan günlük tahmin raporunda, birçok bölge için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahminleri yapılmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 8 Şubat hava durumu raporunu yayımladı. Yayınlanan hava durumu raporunda, hava sıcaklığının iç ve kuzey kesimlerde 2 ila 6 derece arasında artış göstereceği ve ülke genelinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerinde seyredeceği belirtildi. İşte 8 Şubat Meteoroloji hava durumu raporu. HAVA DURUMU Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Orta ve Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda hafif kar şeklinde olması tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte don olayı bekleniyor. Marmara Bölgesi Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bugün (Perşembe) güney kesimlerinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor. BALIKESİR °C, 17°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı EDİRNE °C, 17°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı İSTANBUL °C, 15°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı KOCAELİ °C, 13 Çok Bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı  

Meteoroloji'nin yayınladığı son dakika hava durumu raporunda, Sağanak yağış uyarısı yapıldı. Yayınlanan günlük tahmin raporunda, birçok bölge için sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahminleri yapılmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 8 Şubat hava durumu raporunu yayımladı. Yayınlanan hava durumu raporunda, hava sıcaklığının iç ve kuzey kesimlerde 2 ila 6 derece arasında artış göstereceği ve ülke genelinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin 4 ila 10 derece üzerinde seyredeceği belirtildi. İşte 8 Şubat Meteoroloji hava durumu raporu.

HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Orta ve Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda hafif kar şeklinde olması tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte don olayı bekleniyor.

Marmara Bölgesi

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bugün (Perşembe) güney kesimlerinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

BALIKESİR °C, 17°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

EDİRNE °C, 17°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

İSTANBUL °C, 15°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

KOCAELİ °C, 13

Çok Bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.