19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Metin İnan Net Konuştu

Darıca 24.10.2018 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Metin İnan Net Konuştu

Darıca Belediye Başkanı Adaylığı girişiminde bulunarak sürpriz bir kamuoyu gündemi oluşturan bölgemizin iş ve spor dünyasının önde gelen isimlerinden Metin İnan net konuştu.

Metin İnan 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde  bağımsız olarak belediye başkanlığına aday girişimi ile gündeme geldi.  İnan gelişmelerle ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, “ Belediye Başkanlığına Bağımsız olarak aday olma düşüncem doğrudur. Bir grup arkadaşımla gerek beyin fırtınası yapmak gerekse konuyu enine boyuna masaya yatırmak adına bu girişimle ilgili bir toplantı gerçekleştirdim. Toplantıda yer alan tüm arkadaşlarım bu düşüncem ile ilgili olumlu bir yaklaşım gösterdiler. Ayrıca seçim süreci boyunca vereceği destek ve katkıyı da ifade ettiler. Ben toplantı sonunda aday olma noktasında aldığım teveccühlere teşekkür ettim ancak son kararımı vermek üzere 24 saatlik bir süre istedim. Ancak bu süre zarfında gazetenize bilgi ulaşmış. Şahsımı ve adaylık düşüncemi haber niteliğinde görmeniz ve haber yapmaızdan dolayı ayrıca teşekkür ederim.” Dedi. ROZETSİZ BİR BAŞKAN BEKLENTİM VAR İnan açıklamalarına şöyle devam etti. “Net bir karar vermek üzere düşünmek adına istediğim süre dolmadan kamuoyunda haber olarak çıkması sonrasında gerek sosyal medyada gerekse telefonla ve ofisime gelerek bana ulaşan partili partisiz bir çok dostumdan yine destek gördüm. Çeşitli partilerde aktif siyaset yapan isimler dahi bana destek olacaklarını ifade ettiler. Benim bu girişimimdeki en büyük nedenim belediye başkanlığını parti rüzgarı ile yada genel başkan rüzgarı ile değil o adayın kişiliği ve profili ile kazanarak makama oturması beklentimdi. Ben bu durumu ön plana çıkarmak ve gündeme getirmek adına bağımsız aday olma düşüncesine girdim. Net kararım için düşünme sürem içinde iş hayatımı, sektörün durumunu, yönetim kurulu başkanı olduğum Bayramoğlu Bakım İdare A.Ş’nin yoğunluğunu, ailemle yaptığım görüşmeler sonucunda siyaset yarışı içinde olamayacağımı ve yerel seçimlerde bağımsız aday olma oluşumu içinde olmama kararı aldım.” Dedi. BAŞARILAR DİLERİM İnan sözlerini şöyle tamamladı. “Hepimiz Darıca’da yaşıyoruz. İş, spor ve siyaset camiaları içinde hepimizin amacı bu ilçenin insanlarına, gençlerine, kadınlarına, esnafına, yaşlısına hizmet etmektir. Bu hizmeti vermek adına 31 Mart 2019 seçimlerinde yarışacak tüm siyasetçilere başarılar dilerim. Rozetsiz bir şekilde ilçe halkının geneline hizmet etme anlayışı içinde olan arkadaşların makama gelmesi beklentisi ile yerel seçimlerin Darıca ve tüm ülke halkına hayırlı olmasını dilerim.”dedi.
Darıca Belediye Başkanı Adaylığı girişiminde bulunarak sürpriz bir kamuoyu gündemi oluşturan bölgemizin iş ve spor dünyasının önde gelen isimlerinden Metin İnan net konuştu.

Metin İnan 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde  bağımsız olarak belediye başkanlığına aday girişimi ile gündeme geldi.  İnan gelişmelerle ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, “ Belediye Başkanlığına Bağımsız olarak aday olma düşüncem doğrudur. Bir grup arkadaşımla gerek beyin fırtınası yapmak gerekse konuyu enine boyuna masaya yatırmak adına bu girişimle ilgili bir toplantı gerçekleştirdim. Toplantıda yer alan tüm arkadaşlarım bu düşüncem ile ilgili olumlu bir yaklaşım gösterdiler. Ayrıca seçim süreci boyunca vereceği destek ve katkıyı da ifade ettiler. Ben toplantı sonunda aday olma noktasında aldığım teveccühlere teşekkür ettim ancak son kararımı vermek üzere 24 saatlik bir süre istedim. Ancak bu süre zarfında gazetenize bilgi ulaşmış. Şahsımı ve adaylık düşüncemi haber niteliğinde görmeniz ve haber yapmaızdan dolayı ayrıca teşekkür ederim.” Dedi.

ROZETSİZ BİR BAŞKAN BEKLENTİM VAR

İnan açıklamalarına şöyle devam etti. “Net bir karar vermek üzere düşünmek adına istediğim süre dolmadan kamuoyunda haber olarak çıkması sonrasında gerek sosyal medyada gerekse telefonla ve ofisime gelerek bana ulaşan partili partisiz bir çok dostumdan yine destek gördüm. Çeşitli partilerde aktif siyaset yapan isimler dahi bana destek olacaklarını ifade ettiler. Benim bu girişimimdeki en büyük nedenim belediye başkanlığını parti rüzgarı ile yada genel başkan rüzgarı ile değil o adayın kişiliği ve profili ile kazanarak makama oturması beklentimdi. Ben bu durumu ön plana çıkarmak ve gündeme getirmek adına bağımsız aday olma düşüncesine girdim. Net kararım için düşünme sürem içinde iş hayatımı, sektörün durumunu, yönetim kurulu başkanı olduğum Bayramoğlu Bakım İdare A.Ş’nin yoğunluğunu, ailemle yaptığım görüşmeler sonucunda siyaset yarışı içinde olamayacağımı ve yerel seçimlerde bağımsız aday olma oluşumu içinde olmama kararı aldım.” Dedi.

BAŞARILAR DİLERİM

İnan sözlerini şöyle tamamladı. “Hepimiz Darıca’da yaşıyoruz. İş, spor ve siyaset camiaları içinde hepimizin amacı bu ilçenin insanlarına, gençlerine, kadınlarına, esnafına, yaşlısına hizmet etmektir. Bu hizmeti vermek adına 31 Mart 2019 seçimlerinde yarışacak tüm siyasetçilere başarılar dilerim. Rozetsiz bir şekilde ilçe halkının geneline hizmet etme anlayışı içinde olan arkadaşların makama gelmesi beklentisi ile yerel seçimlerin Darıca ve tüm ülke halkına hayırlı olmasını dilerim.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.