Metro Hattı Danışmanlığı İçin 5 Firma Başvurdu

Gebze 12.03.2018 - 20:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Metro Hattı Danışmanlığı İçin 5 Firma Başvurdu

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce gerçekleştirilecek Gebze Darıca Metrosu inşaat ve elektromekanik işleri kontrollük mühendislik ve danışmanlık hizmet alım işi ön yeterlilik ihalesine 5 firma başvuru yaptı. Büyükşehir Belediyesi İhale Salonunda gerçekleştirilen ön yeterlilik ihalesine 5 firma adayının gönderdiği dosyalar incelenerek, teslim alındı. Gebze Darıca Metrosu inşaat ve elektromekanik sistemler temini montaj ve işletmeye alma projesinin 1 Şubat'ta gerçekleştirilen ön yeterlilik ihalesine 15 firma başvuru yapmıştı. Kocaeli'de başlatılan raylı ulaşım projesi kapsamında, sanayi kuruluşlarının en yoğun olduğu Gebze ile Darıca ilçeleri arasında yapımı planlanan metro hattında "sürücüsüz sistem" uygulanacak.

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce gerçekleştirilecek Gebze Darıca Metrosu inşaat ve elektromekanik işleri kontrollük mühendislik ve danışmanlık hizmet alım işi ön yeterlilik ihalesine 5 firma başvuru yaptı.

Büyükşehir Belediyesi İhale Salonunda gerçekleştirilen ön yeterlilik ihalesine 5 firma adayının gönderdiği dosyalar incelenerek, teslim alındı.

Gebze Darıca Metrosu inşaat ve elektromekanik sistemler temini montaj ve işletmeye alma projesinin 1 Şubat'ta gerçekleştirilen ön yeterlilik ihalesine 15 firma başvuru yapmıştı.

Kocaeli'de başlatılan raylı ulaşım projesi kapsamında, sanayi kuruluşlarının en yoğun olduğu Gebze ile Darıca ilçeleri arasında yapımı planlanan metro hattında "sürücüsüz sistem" uygulanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.