19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Metro projesi bitecek!

Gebze 21.03.2019 - 14:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Metro projesi bitecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze basınıyla veda toplantısı düzenledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dün Gebze basınıyla veda toplantısı düzenledi. Karaosmanoğlu, helallik aldığı toplantıda yapılan hizmetlere de kısaca değindi. Başkan Karaosmanoğlu, yaptığı değerlendirme de “15 yıl içerisinde çok güzel hizmetler ürettik. Gebze, daha yaşanabilir, daha sağlıklı bir hale geldi. Her geçen gün büyümesine rağmen, daha iyi bir Gebze oldu. Bu kentin çok iyi planlanması gerekir. Bugün, 15 yıl önceye kadar çok daha rahat bir Gebze var. Çok kavşak yaptık, yeni düzenlemeler hayata geçiriyoruz. Alt yapıdan, üst yapıya kadar hizmetler getirdik. Dilovası’nın 4 köyüne de doğalgazı ulaştırdık, bununlar beraber Yuvacık Barajı’nın suyu ile içme suyu kalitesini artırdık. Daha kaliteli hizmetler olacaktır. Gelecek olan arkadaşlarımıza güveniyorum. Tecrübemizden yaralanmak isteyenlere her zaman açığız.”dedi. BORÇLAR YAPILANDIRILDI Kocaeli Büyükşehir’in borcu ve Metro projesine değinen Karaosmanoğlu, “15 yıldır bir TL borçlanma yapmadık. Önceki dönemden gelen borç vardı. Yuvacık Barajı’ndan dolayı Türkiye’nin en borçlu belediyesiyiz. Bunu da yapılandırdık, gelirlerimizden kesinti yaptık, önümüzdeki 24 yıl içinde bitecek. Büyükşehir iş yapacak durumdadır. Herhangi bir sıkıntısı yoktur Kocaeli’nin. Metro’ya gelince, başlayıp da bitirmediğimiz iş yok. Gecikme olur mu bilmiyorum. Erken de bitirilebilir, ülke şartlarından dolayı gecikme de yaşanabilir. Şu anda herhangi bir problem yok, Avansını ödedik. Ama mutlaka kredi alması gerekir. Çok sıkıntı yaşanırsa Ulaşım Bakanlığı devralır, bu çalışmanın bitmesi gerekir.”diye konuştu.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze basınıyla veda toplantısı düzenledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dün Gebze basınıyla veda toplantısı düzenledi. Karaosmanoğlu, helallik aldığı toplantıda yapılan hizmetlere de kısaca değindi. Başkan Karaosmanoğlu, yaptığı değerlendirme de “15 yıl içerisinde çok güzel hizmetler ürettik. Gebze, daha yaşanabilir, daha sağlıklı bir hale geldi. Her geçen gün büyümesine rağmen, daha iyi bir Gebze oldu. Bu kentin çok iyi planlanması gerekir. Bugün, 15 yıl önceye kadar çok daha rahat bir Gebze var. Çok kavşak yaptık, yeni düzenlemeler hayata geçiriyoruz. Alt yapıdan, üst yapıya kadar hizmetler getirdik. Dilovası’nın 4 köyüne de doğalgazı ulaştırdık, bununlar beraber Yuvacık Barajı’nın suyu ile içme suyu kalitesini artırdık. Daha kaliteli hizmetler olacaktır. Gelecek olan arkadaşlarımıza güveniyorum. Tecrübemizden yaralanmak isteyenlere her zaman açığız.”dedi.

BORÇLAR YAPILANDIRILDI

Kocaeli Büyükşehir’in borcu ve Metro projesine değinen Karaosmanoğlu, “15 yıldır bir TL borçlanma yapmadık. Önceki dönemden gelen borç vardı. Yuvacık Barajı’ndan dolayı Türkiye’nin en borçlu belediyesiyiz. Bunu da yapılandırdık, gelirlerimizden kesinti yaptık, önümüzdeki 24 yıl içinde bitecek. Büyükşehir iş yapacak durumdadır. Herhangi bir sıkıntısı yoktur Kocaeli’nin. Metro’ya gelince, başlayıp da bitirmediğimiz iş yok. Gecikme olur mu bilmiyorum. Erken de bitirilebilir, ülke şartlarından dolayı gecikme de yaşanabilir. Şu anda herhangi bir problem yok, Avansını ödedik. Ama mutlaka kredi alması gerekir. Çok sıkıntı yaşanırsa Ulaşım Bakanlığı devralır, bu çalışmanın bitmesi gerekir.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.