“Mevcut yönetim halktan kopmuştur”

Darıca 05.01.2019 - 12:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Mevcut yönetim halktan kopmuştur”

CHP Darıca İlçe Başkanlığı yerel gündemi değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, “Darıca Belediyesi yönetimi halktan kopmuştur” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım bugün bir basın toplantısı düzenledi. İlçe binasında düzenlenen toplantıya ilçe başkanı Gürel Yıldırım’ın yanı sıra CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, ilçe kadın kolları başkanı Oya Akdeniz, ilçe gençlik kolları başkanı Ümit Kızılbuğa, CHP Darıca Belediyesi Meclis üyeleri ile ilçe yöneticileri katıldı. Gerçekleşen toplantıda ilk olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım konuşma yaptı. Başkan Yıldırım, “İlk çıktığımız günden beri CHP’ye oy vermeyen herkesin oyuna talip olduğumuzu söylüyoruz. Geçmişte hangi partiye oy vermiş olsunlar her oya talibiz. İyi Parti dışında resmi bir ittifak ve görüşmemiz yoktur. HDP il başkanı neden böyle bir açıklama yaptığını da bilmiyorum. Demek ki adayımızı herkes beğenmiş” diye konuştu. VATANDAŞTAN KOPMUŞLAR Başkan Yıldırım’ın ardından CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk konuştu. Törk seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini söyleyerek, “Darıca iyi yönetilemiyor.  Mevcut belediye başkanı yönetme yetisini kaybetmiş. 140 milyonu aşan borçlu bir belediye olmuş. Vatandaştan kopmuş, vatandaşın derdinden uzak sadece o makamda kalmaya odaklamış hale gelmişler. Bizler bu milletin derdi işe dertleniyoruz. Mevcut yönetimin bir hükmü kalmamıştır. Millet bize yönetme yetkisini verdiğinde tüm muhalefet partilerine şeffaf bir şekilde dosyaları açarız. 1 Nisan’dan itibaren çok işimiz var. Tek temennimiz mevcut yönetim kazasız belasız belediyeyi bizlere teslim etsinler” ifadelerini kullandı. AKP TABANINDAN DESTEK ALIYORUZ Son olarak basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk HDP il başkanının açıklamasıyla ilgili olarak, “HDP il başkanını şahsen tanımıyorum. HDP ile kurumsal bir ilişkimiz yok. HDP tabanın biz oy vermesi bizi mutlu eder ama HDP ile ittifak ve pazarlık yok. HDP il başkanına iyi dilekleri için teşekkür ederim. Pazarlık varmış gibi lanse edilmesini doğru bulmuyorum. İl başkanının açıklamalarında ailemin HDP’li olduğu belirtilmiş. Benim ailem CHP üyesidir ve seçmenidir. Biz her partinin tabanından destek görüyoruz ama en çok da AK Parti tabanından destek alıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın desteği ile seçimleri kazanacağız. Darıca tüketen değil,  üreten ve gelişen bir kent olacak” dedi.
CHP Darıca İlçe Başkanlığı yerel gündemi değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, “Darıca Belediyesi yönetimi halktan kopmuştur” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım bugün bir basın toplantısı düzenledi. İlçe binasında düzenlenen toplantıya ilçe başkanı Gürel Yıldırım’ın yanı sıra CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, ilçe kadın kolları başkanı Oya Akdeniz, ilçe gençlik kolları başkanı Ümit Kızılbuğa, CHP Darıca Belediyesi Meclis üyeleri ile ilçe yöneticileri katıldı. Gerçekleşen toplantıda ilk olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım konuşma yaptı. Başkan Yıldırım, “İlk çıktığımız günden beri CHP’ye oy vermeyen herkesin oyuna talip olduğumuzu söylüyoruz. Geçmişte hangi partiye oy vermiş olsunlar her oya talibiz. İyi Parti dışında resmi bir ittifak ve görüşmemiz yoktur. HDP il başkanı neden böyle bir açıklama yaptığını da bilmiyorum. Demek ki adayımızı herkes beğenmiş” diye konuştu.

VATANDAŞTAN KOPMUŞLAR

Başkan Yıldırım’ın ardından CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk konuştu. Törk seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini söyleyerek, “Darıca iyi yönetilemiyor.  Mevcut belediye başkanı yönetme yetisini kaybetmiş. 140 milyonu aşan borçlu bir belediye olmuş. Vatandaştan kopmuş, vatandaşın derdinden uzak sadece o makamda kalmaya odaklamış hale gelmişler. Bizler bu milletin derdi işe dertleniyoruz. Mevcut yönetimin bir hükmü kalmamıştır. Millet bize yönetme yetkisini verdiğinde tüm muhalefet partilerine şeffaf bir şekilde dosyaları açarız. 1 Nisan’dan itibaren çok işimiz var. Tek temennimiz mevcut yönetim kazasız belasız belediyeyi bizlere teslim etsinler” ifadelerini kullandı.

AKP TABANINDAN DESTEK ALIYORUZ

Son olarak basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk HDP il başkanının açıklamasıyla ilgili olarak, “HDP il başkanını şahsen tanımıyorum. HDP ile kurumsal bir ilişkimiz yok. HDP tabanın biz oy vermesi bizi mutlu eder ama HDP ile ittifak ve pazarlık yok. HDP il başkanına iyi dilekleri için teşekkür ederim. Pazarlık varmış gibi lanse edilmesini doğru bulmuyorum. İl başkanının açıklamalarında ailemin HDP’li olduğu belirtilmiş. Benim ailem CHP üyesidir ve seçmenidir. Biz her partinin tabanından destek görüyoruz ama en çok da AK Parti tabanından destek alıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın desteği ile seçimleri kazanacağız. Darıca tüketen değil,  üreten ve gelişen bir kent olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.