Meydandaki havuz artık pırıl pırıl

Gebze 11.07.2020 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Meydandaki havuz artık pırıl pırıl

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde “havuzun görüntüsü hoş değil” başlığıyla kent meydanında bulunan havuzların durumunu sizlerle paylaşmıştık. Kent meydanında bulunan havuzun bakımsız ve kötü görüntüsünü gözler önüne sermiştik. Vatandaşların tepkiyle karşıladığı bu görüntü ve tablo sonrasında haberimizin ardından Gebze Belediyesi yetkilileri kent meydanındaki havuz için harekete geçerek havuz için kolları sıvadılar. Ekipler geçtiğimiz günlerde bakımsız görüntüsüyle dikkat çeken kent meydanındaki havuzu oldukça güzel ve modern bir hale getirmeyi başardılar. GEBZE’YE YAKIŞAN GÖRÜNTÜ Haberimizin ardından harekete geçen Gebze Belediyesi ekipleri, havuzun bakım ve onarımını gerçekleştirirken havuz artık yeni ve pırıl pırıl görüntüsüyle karşımıza çıkıyor. Havuz eskiden olduğu gibi Gebze’ye görsel açıdan güzellik katarken görenler “Kent meydanına yakışan görüntü işte bu. Önceki görüntüyü kabullenmek mümkün değil” yorumunu yapıyorlar. Gebze Belediyesi ekipleri sayesinde bambaşka bir görüntüye kavuşan kent meydanında bulunan havuz, haberimizin de etkisiyle beraber Gebzelilerin karşısına çıkıveriyor. İMAJ VE GÖRSELLİK KATIYORLAR 2020 Gebze’sinde vatandaşların her şeyin en iyisine layık olduğu bu günlerde havuzun yeni hali oldukça modern ve kentimize yakışır türden. Sularının pırıl pırıl olduğu ve Gebze’ye yakışan türden bir görüntü veren kent meydanı havuzları, Gebze’ye imaj ve hava katarken dileğimiz bundan sonra da aynı şekilde kentimize hizmet vermesi.

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde “havuzun görüntüsü hoş değil” başlığıyla kent meydanında bulunan havuzların durumunu sizlerle paylaşmıştık. Kent meydanında bulunan havuzun bakımsız ve kötü görüntüsünü gözler önüne sermiştik. Vatandaşların tepkiyle karşıladığı bu görüntü ve tablo sonrasında haberimizin ardından Gebze Belediyesi yetkilileri kent meydanındaki havuz için harekete geçerek havuz için kolları sıvadılar. Ekipler geçtiğimiz günlerde bakımsız görüntüsüyle dikkat çeken kent meydanındaki havuzu oldukça güzel ve modern bir hale getirmeyi başardılar.

GEBZE’YE YAKIŞAN GÖRÜNTÜ

Haberimizin ardından harekete geçen Gebze Belediyesi ekipleri, havuzun bakım ve onarımını gerçekleştirirken havuz artık yeni ve pırıl pırıl görüntüsüyle karşımıza çıkıyor. Havuz eskiden olduğu gibi Gebze’ye görsel açıdan güzellik katarken görenler “Kent meydanına yakışan görüntü işte bu. Önceki görüntüyü kabullenmek mümkün değil” yorumunu yapıyorlar. Gebze Belediyesi ekipleri sayesinde bambaşka bir görüntüye kavuşan kent meydanında bulunan havuz, haberimizin de etkisiyle beraber Gebzelilerin karşısına çıkıveriyor.

İMAJ VE GÖRSELLİK KATIYORLAR

2020 Gebze’sinde vatandaşların her şeyin en iyisine layık olduğu bu günlerde havuzun yeni hali oldukça modern ve kentimize yakışır türden. Sularının pırıl pırıl olduğu ve Gebze’ye yakışan türden bir görüntü veren kent meydanı havuzları, Gebze’ye imaj ve hava katarken dileğimiz bundan sonra da aynı şekilde kentimize hizmet vermesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.