19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHK’den tartışmalı atama!

Spor 02.11.2018 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHK’den tartışmalı atama!

Merkez Hakem Kurulu(MHK), 2.Lig Kırmızı Grup’un 11.haftasında Darıca G.B ile Manisa BŞB arasında oynanacak olan 90 dakikaya Bursa bölgesi hakemi Cihan Aydın’ı atayarak tartışmalara davetiye çıkardı. Bu sezon 2.Lig’de 4 kez düdük çalan Aydın, 30 Eylül’de oynanan Tarsus İ.Y-Manisa BŞB maçını da yönetmişti. Henüz 5.maçında 2.kez Manisa ekibinin maçına atanan hakem Aydın’ın, Tarsus maçında rakibine 3-1 yenilen Manisa’ya karşı Darıca maçında tolerans gösterip göstermeyeceği merak konusu oldu. DEPLASMAN TAKIMLARI O’NUNLA GÜLÜYOR Öte yandan Aydın, Darıca G.B’nin grubunda yer alan Zonguldak Kömürspor-Şanlıurfaspor maçında verdiği kararlar ile ev sahibi ekip taraftarlarının büyük tepkisini toplamış, nitekim mücadeleyi konuk ekip 1-0 kazanmıştı. Aydın’ın bu sezon görev yaptığı 4 maçın 3’ünü deplasman takımlarının kazanması da dikkat çekti.

Merkez Hakem Kurulu(MHK), 2.Lig Kırmızı Grup’un 11.haftasında Darıca G.B ile Manisa BŞB arasında oynanacak olan 90 dakikaya Bursa bölgesi hakemi Cihan Aydın’ı atayarak tartışmalara davetiye çıkardı. Bu sezon 2.Lig’de 4 kez düdük çalan Aydın, 30 Eylül’de oynanan Tarsus İ.Y-Manisa BŞB maçını da yönetmişti. Henüz 5.maçında 2.kez Manisa ekibinin maçına atanan hakem Aydın’ın, Tarsus maçında rakibine 3-1 yenilen Manisa’ya karşı Darıca maçında tolerans gösterip göstermeyeceği merak konusu oldu.

DEPLASMAN TAKIMLARI O’NUNLA GÜLÜYOR

Öte yandan Aydın, Darıca G.B’nin grubunda yer alan Zonguldak Kömürspor-Şanlıurfaspor maçında verdiği kararlar ile ev sahibi ekip taraftarlarının büyük tepkisini toplamış, nitekim mücadeleyi konuk ekip 1-0 kazanmıştı. Aydın’ın bu sezon görev yaptığı 4 maçın 3’ünü deplasman takımlarının kazanması da dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.