MHP Çalıştayı’na Yoğun Katılım

Gebze 11.02.2018 - 16:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP Çalıştayı’na Yoğun Katılım

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir 3 gün sürecek olan ve Antalya’da gerçekleşen MHP Çalıştayı hakkında değerlendirmede bulundu. Başkan Taşdemir, “Antalya’da gerçekleşen çalıştayımıza yoğun katılım sağlanırken, çalıştayımız çok verimli geçti.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile 9,10,11 Şubat tarihleri arasında Antalya’da MHP Çalıştayı yapıldı. Çalıştaya MHP’li MYK ve MDK Üyeleri, milletvekilleri, il ve ilçe başkanları katılım sağladı. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir de katıldığı çalıştay ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Taşdemir, “Liderimiz MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in talimatları ile 9,10,11 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen MHP Çalıştayı yoğun katılım ile tamamlandı. Çalıştayda herkes kendi alanında sunumlar yaptı.     YÜREĞİMİZ DAĞLANDI Yapılan toplantılarda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendiden kıymetli bilgiler aldık. Ülkemizin zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtiği şu dönemde böyle bir çalıştayın yapılması toplantımızda duygusal anlara neden oldu. Çalıştayda bulunduğum sırada Gebze’mize düşen şehit ateşi yüreğimizi dağlamıştır. Gebzeli şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Afrin’de gerçekleşen operasyonlarda da 11 askerimizin şehit olduğu haberlerini aldık. Gelen şehit haberlerinin artık son olmasını diliyor, askerlerimizin Allah yardımcısı olsun. Büyük Türk Milleti olarak başımız sağ olsun.” dedi.
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir 3 gün sürecek olan ve Antalya’da gerçekleşen MHP Çalıştayı hakkında değerlendirmede bulundu. Başkan Taşdemir, “Antalya’da gerçekleşen çalıştayımıza yoğun katılım sağlanırken, çalıştayımız çok verimli geçti.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile 9,10,11 Şubat tarihleri arasında Antalya’da MHP Çalıştayı yapıldı. Çalıştaya MHP’li MYK ve MDK Üyeleri, milletvekilleri, il ve ilçe başkanları katılım sağladı. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir de katıldığı çalıştay ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Taşdemir, “Liderimiz MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in talimatları ile 9,10,11 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen MHP Çalıştayı yoğun katılım ile tamamlandı. Çalıştayda herkes kendi alanında sunumlar yaptı.

 

 

YÜREĞİMİZ DAĞLANDI

Yapılan toplantılarda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendiden kıymetli bilgiler aldık. Ülkemizin zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtiği şu dönemde böyle bir çalıştayın yapılması toplantımızda duygusal anlara neden oldu. Çalıştayda bulunduğum sırada Gebze’mize düşen şehit ateşi yüreğimizi dağlamıştır. Gebzeli şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Afrin’de gerçekleşen operasyonlarda da 11 askerimizin şehit olduğu haberlerini aldık. Gelen şehit haberlerinin artık son olmasını diliyor, askerlerimizin Allah yardımcısı olsun. Büyük Türk Milleti olarak başımız sağ olsun.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.