MHP ÇAYIROVA’DA MAHALLE BAŞKANLARI TAMAM!

Çayırova 14.09.2017 - 13:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP ÇAYIROVA’DA MAHALLE BAŞKANLARI TAMAM!

Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova ilçe teşkilatı bu akşam 9 mahalle başkanının atamasını gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova ilçe teşkilatı bu akşam 9 mahalle başkanının atamasını gerçekleştirdi. Göreve geldiği günden bugüne aktif olarak çalışan MHP Çayırova teşkilatı ilçe de bulunan 9 mahalle başkanının atamasını gerçekleştirdi. İlçe teşkilatında gerçekleştirilen atama programına MHP Genel Merkez Myk üyesi ve Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İl başkanı Aydın Ünlü il yönetimi, ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katılım sağladı. SANCAKLI TEŞEKKÜR ETTİ Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı kısa sürede 9 mahallede teşkilatlanmayı sağlayan MHP Çayırova ilçe başkanı Yunus Emre Düzdaban ve ekibine teker teker teşekkür etti. Bazı dış güçlerin partimiz üzerinde oynadığı oyunlara rağmen bu akşam yapılan bu atama dinamiklerimizin ne kadar sağlam olduğunu gösteriyor. Dedi. ÜNLÜ, “ÇAYIROVA KOCAELİ'NDE BİR NUMARA” Gerçekleşen programda konuşan MHP il başkanı Aydın Ünlü Çayırova ilçe teşkilatının 12 ilçe arasında çalışmalarıyla bir numara. Dedi 9 mahallede teşkilatlanması tamamlanmış bir MHP tüm rakiplerine korku salıyor. Biz her zaman diyoruz ki inanmış insanların olduğu partidir MHP. İnanan bir Genel Başkan inanan bir Il başkanı ve onun inanmış 12 ilçe başkanı Kocaeli'nde tüm hazımsızlıklara rağmen dimdik ayakta ve var gücüyle çalışıyor. Biz buradan tüm rakiplerimize korku salıyoruz. Daha çok çalışacağız sandığımıza ve oylarımıza sahip çıkacağız. Çalışan kadrolar mutlaka başarıya ulaşacaktır dedi. MAHALLE BAŞKANLARI ATANDI MHP Çayırova da ataması yapılan Mahalle başkanları su şekilde. Yenimahalle Ziya Zengin, Çayırova mahallesi Erdoğan Kedek, Akse mahallesi Suat Karahan, İnönü mahallesi Murat Öztürk, Emek mahallesi Hüseyin Yılmaz, Atatürk mahallesi Cihan Kurt, Özgürlük mahallesi Yavuz Bayar, Şekerpınar mahallesi Yaşar Aydın, Cumhuriyet mahallesi Rahim Doğan.
Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova ilçe teşkilatı bu akşam 9 mahalle başkanının atamasını gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çayırova ilçe teşkilatı bu akşam 9 mahalle başkanının atamasını gerçekleştirdi. Göreve geldiği günden bugüne aktif olarak çalışan MHP Çayırova teşkilatı ilçe de bulunan 9 mahalle başkanının atamasını gerçekleştirdi. İlçe teşkilatında gerçekleştirilen atama programına MHP Genel Merkez Myk üyesi ve Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İl başkanı Aydın Ünlü il yönetimi, ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katılım sağladı.

SANCAKLI TEŞEKKÜR ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı kısa sürede 9 mahallede teşkilatlanmayı sağlayan MHP Çayırova ilçe başkanı Yunus Emre Düzdaban ve ekibine teker teker teşekkür etti. Bazı dış güçlerin partimiz üzerinde oynadığı oyunlara rağmen bu akşam yapılan bu atama dinamiklerimizin ne kadar sağlam olduğunu gösteriyor. Dedi.

ÜNLÜ, “ÇAYIROVA KOCAELİ'NDE BİR NUMARA”

Gerçekleşen programda konuşan MHP il başkanı Aydın Ünlü Çayırova ilçe teşkilatının 12 ilçe arasında çalışmalarıyla bir numara. Dedi 9 mahallede teşkilatlanması tamamlanmış bir MHP tüm rakiplerine korku salıyor. Biz her zaman diyoruz ki inanmış insanların olduğu partidir MHP. İnanan bir Genel Başkan inanan bir Il başkanı ve onun inanmış 12 ilçe başkanı Kocaeli'nde tüm hazımsızlıklara rağmen dimdik ayakta ve var gücüyle çalışıyor. Biz buradan tüm rakiplerimize korku salıyoruz. Daha çok çalışacağız sandığımıza ve oylarımıza sahip çıkacağız. Çalışan kadrolar mutlaka başarıya ulaşacaktır dedi.

MAHALLE BAŞKANLARI ATANDI

MHP Çayırova da ataması yapılan Mahalle başkanları su şekilde. Yenimahalle Ziya Zengin, Çayırova mahallesi Erdoğan Kedek, Akse mahallesi Suat Karahan, İnönü mahallesi Murat Öztürk, Emek mahallesi Hüseyin Yılmaz, Atatürk mahallesi Cihan Kurt, Özgürlük mahallesi Yavuz Bayar, Şekerpınar mahallesi Yaşar Aydın, Cumhuriyet mahallesi Rahim Doğan.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.