19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP Çayırova’da Kurt Dönemi

Siyaset 11.11.2018 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP Çayırova’da Kurt Dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na Sibel Kurt atandı.

Eski başkanın sağlık sorunları nedeniyle görevden ayrıldığı MHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na Sibel Kurt atandı. Törene MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantaroğlu, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve partililer katılım gösterdi. Törende ilk olarak söz alan MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantaroğlu, “Yerel seçimin arifesinde üzerimizde büyük bir sorumluluk var. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi baştan olmak üzere tüm İlçelerin belediyeleri için canla başla çalışacağız” ifadelerini kullandı.  OY ORANINI ARTTIRDIK Kantaroğlu’nun ardından konuşan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban , “Bildiğiniz üzere 24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çayırova İlçe Teşkilatı olarak Çayırova’da oy oranını yüzde 9,5’den yüzde 12,5’e çıkardık. Şimdi Kadın Kollarımızla birlikte daha da güçlenerek yerel seçimlere hazırlık yapıyoruz. Teşkilatlarımız için, Kadın Kolları olmazsa olmazlardan, temel dinamiklerimizden birisidir” diye belirtti.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na Sibel Kurt atandı.

Eski başkanın sağlık sorunları nedeniyle görevden ayrıldığı MHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na Sibel Kurt atandı. Törene MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantaroğlu, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban ve partililer katılım gösterdi. Törende ilk olarak söz alan MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantaroğlu, “Yerel seçimin arifesinde üzerimizde büyük bir sorumluluk var. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi baştan olmak üzere tüm İlçelerin belediyeleri için canla başla çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

OY ORANINI ARTTIRDIK

Kantaroğlu’nun ardından konuşan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban , “Bildiğiniz üzere 24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çayırova İlçe Teşkilatı olarak Çayırova’da oy oranını yüzde 9,5’den yüzde 12,5’e çıkardık. Şimdi Kadın Kollarımızla birlikte daha da güçlenerek yerel seçimlere hazırlık yapıyoruz. Teşkilatlarımız için, Kadın Kolları olmazsa olmazlardan, temel dinamiklerimizden birisidir” diye belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.