MHP Çayırova’da üye çalışmaları

Siyaset 26.10.2020 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

MHP Çayırova’da üye çalışmaları

MHP Çayırova İlçe Başkanlığı üye ve stant çalışmaları kapsamında partiye yeni üye olan 8 kişiye düzenlenen törenle rozetlerini verdi. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yurt genelinde üye ve stant çalışmalarına hız verilmesi yönündeki talimatlarının ardından çalışmalarını sürdüren MHP Çayırova İlçe Başkanlığı, yapılan çalışmalar sonrası partiye 8 yeni üyenin daha kaydının yapıldığını açıkladı. MHP Çayırova İlçe Başkanlığı, üye ve stant çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirtti. İŞTE ÜYE OLANLAR; Mehmet Güngör, Muammer Özmen, Erdem Bulut, Murat Millet, Turgut Güzel, Mustafa Ünal, Aydın Külünk

MHP Çayırova İlçe Başkanlığı üye ve stant çalışmaları kapsamında partiye yeni üye olan 8 kişiye düzenlenen törenle rozetlerini verdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yurt genelinde üye ve stant çalışmalarına hız verilmesi yönündeki talimatlarının ardından çalışmalarını sürdüren MHP Çayırova İlçe Başkanlığı, yapılan çalışmalar sonrası partiye 8 yeni üyenin daha kaydının yapıldığını açıkladı. MHP Çayırova İlçe Başkanlığı, üye ve stant çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

İŞTE ÜYE OLANLAR; Mehmet Güngör, Muammer Özmen, Erdem Bulut, Murat Millet, Turgut Güzel, Mustafa Ünal, Aydın Külünk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.