MHP Çayırova, Evet’i Anlatmadık Yer Bırakmıyor

Çayırova 05.04.2017 - 16:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP Çayırova, Evet’i Anlatmadık Yer Bırakmıyor

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için ilçenin her yerinde Evet’i anlatan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Evet için vatandaşımızın desteğini her toplantıda hissediyoruz” dedi.

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, 16 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi için ilçe de ayak basmadık yer bırakmadı. İlçe yönetimi ile mahalle mahalle, sokak sokak gezen Başkan Düzdaban, “Liderimizin çizdiği yolda, çocuklarımızın geleceği, ülkemizin bekası için eveti anlatıyoruz. Sahada görüyoruz ki Çayırova, Evet’in yanında durma kararını almış” dedi. MİLLETİMİZ LİDERİMİZE GÜVENİYOR Kongrenin ardından hızlı bir şekilde referanduma kitlendiklerini belirten Başkan Düzdaban, “Çayırova’da 16 Nisan tarihine kadar dokunmadığımız, eveti anlatmadığımız vatandaşımız kalmayacak” dedi. Düzdaban, “Ülkemiz bir süreçten geçiyor.  Bu süreci iyi anlamak lazım. Türkiye’ye güven veren liderimiz Devlet Bahçeli’nin kabulünden geçen, 18 madde vatandaşımızın içine su serpiyor” ifadelerini kullandı. ÇAYIROVA’DAN REKOR EVET ÇIKACAK Düzdaban, “İlçede sokak sokak, kapı kapı referandum için çalışıyoruz. Bir gün pazarda, bir gün esnafımızda, bir gün dernekte eveti anlatıyoruz. Vatandaşımızın desteğini her toplantıda hissediyoruz. Çayırova’dan, Kocaeli’nin konuşacağı rekor bir evet oyu çıkacağına inancımız tam” cümleleri ile referandum süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.          
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için ilçenin her yerinde Evet’i anlatan MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Evet için vatandaşımızın desteğini her toplantıda hissediyoruz” dedi.

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, 16 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi için ilçe de ayak basmadık yer bırakmadı. İlçe yönetimi ile mahalle mahalle, sokak sokak gezen Başkan Düzdaban, “Liderimizin çizdiği yolda, çocuklarımızın geleceği, ülkemizin bekası için eveti anlatıyoruz. Sahada görüyoruz ki Çayırova, Evet’in yanında durma kararını almış” dedi.

MİLLETİMİZ LİDERİMİZE GÜVENİYOR

Kongrenin ardından hızlı bir şekilde referanduma kitlendiklerini belirten Başkan Düzdaban, “Çayırova’da 16 Nisan tarihine kadar dokunmadığımız, eveti anlatmadığımız vatandaşımız kalmayacak” dedi. Düzdaban, “Ülkemiz bir süreçten geçiyor.  Bu süreci iyi anlamak lazım. Türkiye’ye güven veren liderimiz Devlet Bahçeli’nin kabulünden geçen, 18 madde vatandaşımızın içine su serpiyor” ifadelerini kullandı.

ÇAYIROVA’DAN REKOR EVET ÇIKACAK

Düzdaban, “İlçede sokak sokak, kapı kapı referandum için çalışıyoruz. Bir gün pazarda, bir gün esnafımızda, bir gün dernekte eveti anlatıyoruz. Vatandaşımızın desteğini her toplantıda hissediyoruz. Çayırova’dan, Kocaeli’nin konuşacağı rekor bir evet oyu çıkacağına inancımız tam” cümleleri ile referandum süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.