GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

MHP Çayırova “Harekat” için kan verdi

Siyaset 21.10.2019 - 10:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP Çayırova “Harekat” için kan verdi

MHP Çayırova, Türk Kızılay Çayırova ve Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği kan bağışı programı yoğun bir katılıma sahne oldu. Barış Pınarı Harekatı'na katılan kahraman askerlerimize destek olmak amacıyla MHP Çayırova İlçe Başkanlığı, Türk Kızılayı Çayırova Şubesi ve Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu kan bağışı programı bugün gerçekleştirildi. Fatih Caddesi Vakıfbank yanında düzenlenen ve saat 11.00'da başlayan organizasyona katılım yoğun oldu. Kan bağışı aracına giden Çayırovalılar sınır dışı operasyonunda bulunan ordumuza bir nebze destek olabilmek için kan verdi. Programa ev sahibi MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Türk Kızılayı Çayırova Şube Başkanı Dr. Ali Öncü ile Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanı Fatih Aydın'ın yanı sıra, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz,  belediye başkan yardımcıları, MHP Çayırova Belediyesi meclis üyeleri, TÜRKAV Gebze Şube Başkanı Ozan Özocak ve çok sayıda Çayırovalı katıldı. ÇİFTÇİ TEŞEKKÜR EDER Konu ile alakalı sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Çayırova Belediye Başkanı Çiftçi, "Barış Pınarı Harekatı'na destek amacıyla MHP Çayırova İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocakları Çayırova Şubesi ve Kızılay Çayırova Şubesi'nin ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasına katılım sağladık. Anlamlı organizasyona emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

MHP Çayırova, Türk Kızılay Çayırova ve Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği kan bağışı programı yoğun bir katılıma sahne oldu.

Barış Pınarı Harekatı'na katılan kahraman askerlerimize destek olmak amacıyla MHP Çayırova İlçe Başkanlığı, Türk Kızılayı Çayırova Şubesi ve Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu kan bağışı programı bugün gerçekleştirildi. Fatih Caddesi Vakıfbank yanında düzenlenen ve saat 11.00'da başlayan organizasyona katılım yoğun oldu. Kan bağışı aracına giden Çayırovalılar sınır dışı operasyonunda bulunan ordumuza bir nebze destek olabilmek için kan verdi. Programa ev sahibi MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Türk Kızılayı Çayırova Şube Başkanı Dr. Ali Öncü ile Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanı Fatih Aydın'ın yanı sıra, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz,  belediye başkan yardımcıları, MHP Çayırova Belediyesi meclis üyeleri, TÜRKAV Gebze Şube Başkanı Ozan Özocak ve çok sayıda Çayırovalı katıldı.

ÇİFTÇİ TEŞEKKÜR EDER

Konu ile alakalı sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Çayırova Belediye Başkanı Çiftçi, "Barış Pınarı Harekatı'na destek amacıyla MHP Çayırova İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocakları Çayırova Şubesi ve Kızılay Çayırova Şubesi'nin ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasına katılım sağladık. Anlamlı organizasyona emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.