MHP Çayırova iftarda buluştu!

Çayırova 04.06.2018 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP Çayırova iftarda buluştu!

MHP Çayırova İlçe Teşkilatı geleneksel ramazan iftarında Cumhur İttifakı’nı buluşturdu.

MHP Çayırova İlçe Teşkilatı geleneksel ramazan iftarında Cumhur İttifakı’nı buluşturdu. Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ın ev sahipliğinde Özgürlük Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Milletvekili Adayları Hilal Elmas, Kübra Gündoğdu, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür katıldı. Programda konuşan Başkan Demirci, “24 Haziran’da çok büyük bir seçim var. İttifakımız hızlı bir şekilde çalışıyor. Bu birlik ve beraberliğimizi Allah bozmasın. Güzel ve uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. 24 Haziran’da inşallah kazanan biz olacağız.” dedi. LİDERİMİZİN İMZASI BİZİM NAMUSUMUZ Demirci’nin ardından söz alan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Siyasette başarılı olmanın bazı gerekçeleri vardır. Bu iftar programı MHP’nin Çayırova’daki gücünü gösteriyor. Cumhur İttifakı, Türkiye Cumhuriyeti’nin bekasıyla alakalıdır. Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Türk Dünyası’nın lideri Bahçeli’nin attığı imza bizim namusumuzdur. 24 Haziran’da namusumuza sahip çıktığımızı tüm dünyaya göstereceğiz. Türkiye’nin güçlü olması için MHP’nin mecliste olması gerekiyor. Bu nedenle Çayırova’dayız. Hep beraber olursak başarırız. Bu görüntü bizim hep beraber olduğumuzun göstergesidir.” diye konuştu. SANCAKLI FORMÜLÜ AÇIKLADI Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ise, “24 Haziran’da seçim var. Hep beraber 20 gün yemeyeceğiz, uyumayacağız. Bu ülkenin bekası için, Ülkücü harekâtın tekrardan güçlenmesi, hainlerin temizlenmesi için, Cumhur İttifakı için hep beraber çalışacağız. Formülümüz şudur. Güçlü Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan, güçlü bir MHP ve Güçlü bir Lider Devlet bahçeli için yılmadan, yorulmadan çalışacağız. Elimizden gelen gayreti göstererek sonuca ulaşacağız: ülkücü Hareket dünyada benzeri bir görülmemiş bir harekettir. Dünyada hiçbir karşılık beklemeden, hiç bir mevki sitemden söz konusu vatansa herkes seferber olmuş vaziyette. Bu nedenle gururluyuz. 24 Haziran’da hep beraber zaferimizi kutlayacağız.” dedi.  ÇAYIROVA’NIN ADAYINA DESTEK Çayırova’nın Milletvekili adayı Kübra Gündoğdu konuşmasında “Ben Çayırova’nın kızıyım. Çayırova’nın ilk adayıyım. Sizleri temsil etmek bana gurur veriyor, bundan dolayı gururluyum. Destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.” derken, ikinci sıra Milletvekili adayı Hilal Elmas ise, “Çayırova’da ki oy artışımızla, Çayırova evladına sahip çıkacaktır. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan’a, Milletvekili seçimlerinde de Cumhur İttifakı’nın bir parçası olan MHP’ye destek istiyoruz.” şeklinde konuştu.
MHP Çayırova İlçe Teşkilatı geleneksel ramazan iftarında Cumhur İttifakı’nı buluşturdu.

MHP Çayırova İlçe Teşkilatı geleneksel ramazan iftarında Cumhur İttifakı’nı buluşturdu. Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ın ev sahipliğinde Özgürlük Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Milletvekili Adayları Hilal Elmas, Kübra Gündoğdu, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova AK Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür katıldı. Programda konuşan Başkan Demirci, “24 Haziran’da çok büyük bir seçim var. İttifakımız hızlı bir şekilde çalışıyor. Bu birlik ve beraberliğimizi Allah bozmasın. Güzel ve uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. 24 Haziran’da inşallah kazanan biz olacağız.” dedi.

LİDERİMİZİN İMZASI BİZİM NAMUSUMUZ

Demirci’nin ardından söz alan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Siyasette başarılı olmanın bazı gerekçeleri vardır. Bu iftar programı MHP’nin Çayırova’daki gücünü gösteriyor. Cumhur İttifakı, Türkiye Cumhuriyeti’nin bekasıyla alakalıdır. Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Türk Dünyası’nın lideri Bahçeli’nin attığı imza bizim namusumuzdur. 24 Haziran’da namusumuza sahip çıktığımızı tüm dünyaya göstereceğiz. Türkiye’nin güçlü olması için MHP’nin mecliste olması gerekiyor. Bu nedenle Çayırova’dayız. Hep beraber olursak başarırız. Bu görüntü bizim hep beraber olduğumuzun göstergesidir.” diye konuştu.

SANCAKLI FORMÜLÜ AÇIKLADI

Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ise, “24 Haziran’da seçim var. Hep beraber 20 gün yemeyeceğiz, uyumayacağız. Bu ülkenin bekası için, Ülkücü harekâtın tekrardan güçlenmesi, hainlerin temizlenmesi için, Cumhur İttifakı için hep beraber çalışacağız. Formülümüz şudur. Güçlü Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan, güçlü bir MHP ve Güçlü bir Lider Devlet bahçeli için yılmadan, yorulmadan çalışacağız. Elimizden gelen gayreti göstererek sonuca ulaşacağız: ülkücü Hareket dünyada benzeri bir görülmemiş bir harekettir. Dünyada hiçbir karşılık beklemeden, hiç bir mevki sitemden söz konusu vatansa herkes seferber olmuş vaziyette. Bu nedenle gururluyuz. 24 Haziran’da hep beraber zaferimizi kutlayacağız.” dedi. 

ÇAYIROVA’NIN ADAYINA DESTEK

Çayırova’nın Milletvekili adayı Kübra Gündoğdu konuşmasında “Ben Çayırova’nın kızıyım. Çayırova’nın ilk adayıyım. Sizleri temsil etmek bana gurur veriyor, bundan dolayı gururluyum. Destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.” derken, ikinci sıra Milletvekili adayı Hilal Elmas ise, “Çayırova’da ki oy artışımızla, Çayırova evladına sahip çıkacaktır. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan’a, Milletvekili seçimlerinde de Cumhur İttifakı’nın bir parçası olan MHP’ye destek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.