19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP Çayırova Muhtarlarla Buluştu

Çayırova 18.09.2018 - 17:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP Çayırova Muhtarlarla Buluştu

MHP Çayırova İlçe Başkanlığı Çayırova’da bulunan mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Çayırova Sosyal Tesisleri’nde dün düzenlenen toplantıda bir selamlama konuşması yapan MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Muhtarlarımızla 3 kez bir araya geldik. Genel başkanımızın talimatı ile Çayırova Teşkilatı muhtarların dertleri ile dertlendi.” diye konuştu. Başkan Düzdaban’ın ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü konuştu. Başkan Ünlü, “MHP Kocaeli Teşkilatları 2019 seçim çalışması startını bugün Çayırova’dan verdi. Analizlerimizi yaptığımızda Çayırova’da MHP’nin oy oranında büyük yükseliş var. Muhtarlar seçilmiş insanlardır. Muhtarlarımızın siyasi görüşlerine saygı duyuyoruz. Biz muhtarlarımız ile siyaset yapmayacağız. Muhtarlar bizim için önem arz ediyor. Muhtar belediyeden önce gelir. YAPICI OLACAĞIZ MHP yöneticileri Cumhur İttifakına zarar vermeden vatandaşları dinliyor. Hiçbir zaman belediye başkanlarına ‘Bunu neden böyle yapmıyorsunuz’ demeyeceğiz. Yapıcı, yıkıcı olmayan çalışma programımız var. Gündüz muhtarlar, sonra kamu kurum ziyaretleri, daha sonra da akşam başlayan 40X40 programları ile ilçelerimizde ayak basmadık yer bırakmayacağız. MHP sahada mahalle başkanına, yöneticisine ve seçmenine sahip çıkan bir parti olacak. Türkiye’de özellikle cumhurbaşkanlığı sistemi ile yaşanan sürece bakıldığında hepimiz aynı gemideyiz. MAHALLE MUHTARLARI DİNLEDİ Herkesin farklı siyasi görüşleri vardır. Önemli olan ülkede beraber yaşayabilmektir.  Türkiye’nin engelleri küresel güçlerdir. Engeller birlik ve beraberlik ile aşılacak. MHP bu birlikteliği sağlayacak.  MHP’nin duruşu farklıdır. Dünyanın hiçbir yerinde ülkücülük diye bir şey yoktur. Eğer bir ülkede MHP güçlüyse o ülke sağlam temeller üzerine oturtulmuştur.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından mahalle muhtarlarını dinleyen MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. KÜBRA AKABALI  
MHP Çayırova İlçe Başkanlığı Çayırova’da bulunan mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Çayırova Sosyal Tesisleri’nde dün düzenlenen toplantıda bir selamlama konuşması yapan MHP İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, “Muhtarlarımızla 3 kez bir araya geldik. Genel başkanımızın talimatı ile Çayırova Teşkilatı muhtarların dertleri ile dertlendi.” diye konuştu. Başkan Düzdaban’ın ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü konuştu. Başkan Ünlü, “MHP Kocaeli Teşkilatları 2019 seçim çalışması startını bugün Çayırova’dan verdi. Analizlerimizi yaptığımızda Çayırova’da MHP’nin oy oranında büyük yükseliş var. Muhtarlar seçilmiş insanlardır. Muhtarlarımızın siyasi görüşlerine saygı duyuyoruz. Biz muhtarlarımız ile siyaset yapmayacağız. Muhtarlar bizim için önem arz ediyor. Muhtar belediyeden önce gelir.

YAPICI OLACAĞIZ

MHP yöneticileri Cumhur İttifakına zarar vermeden vatandaşları dinliyor. Hiçbir zaman belediye başkanlarına ‘Bunu neden böyle yapmıyorsunuz’ demeyeceğiz. Yapıcı, yıkıcı olmayan çalışma programımız var. Gündüz muhtarlar, sonra kamu kurum ziyaretleri, daha sonra da akşam başlayan 40X40 programları ile ilçelerimizde ayak basmadık yer bırakmayacağız. MHP sahada mahalle başkanına, yöneticisine ve seçmenine sahip çıkan bir parti olacak. Türkiye’de özellikle cumhurbaşkanlığı sistemi ile yaşanan sürece bakıldığında hepimiz aynı gemideyiz.

MAHALLE MUHTARLARI DİNLEDİ

Herkesin farklı siyasi görüşleri vardır. Önemli olan ülkede beraber yaşayabilmektir.  Türkiye’nin engelleri küresel güçlerdir. Engeller birlik ve beraberlik ile aşılacak. MHP bu birlikteliği sağlayacak.  MHP’nin duruşu farklıdır. Dünyanın hiçbir yerinde ülkücülük diye bir şey yoktur. Eğer bir ülkede MHP güçlüyse o ülke sağlam temeller üzerine oturtulmuştur.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından mahalle muhtarlarını dinleyen MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.