MHP DARICA MECLİS ÜYESİ TURGUT AKTAŞ VEFAT ETTİ

Darıca 01.02.2016 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP DARICA MECLİS ÜYESİ TURGUT AKTAŞ VEFAT ETTİ

MHP Darıca Belediye meclis üyesi, Darıca'lıların çok sevdiği bir isim olan Turgut Aktaş yaşamını yitirdi.

Uzun süredir yakalandığı kanser hastalığı ile mücadele eden ve geçtiğimiz gün ağırlaşarak Marmara Araştırma Hastanesine kaldırılan Aktaş, tüm çabalara rağmen yaşama tutunamadı.1964 doğumlu ve Ardahanlı olan MHP Darıca belediye meclis üyesi Turgut Aktaş´ın vefat haberi Darıca´da iş ve siyaset dünyasını yasa boğdu. Vefat haberi üzerine bölgemizde bulunan çok sayıda MHP yöneticisi Marmara Araştırma hastanesine akın etti. Merhumun cenazesi bugün Darıca Nenehatun mahallesinde Özbay camiinden ikindi namazına müteakip kaldırılacak. Hedef Gazetesi ailesi olarak merhum Turgut Aktaş'a Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz.  
MHP Darıca Belediye meclis üyesi, Darıca'lıların çok sevdiği bir isim olan Turgut Aktaş yaşamını yitirdi.

Uzun süredir yakalandığı kanser hastalığı ile mücadele eden ve geçtiğimiz gün ağırlaşarak Marmara Araştırma Hastanesine kaldırılan Aktaş, tüm çabalara rağmen yaşama tutunamadı.1964 doğumlu ve Ardahanlı olan MHP Darıca belediye meclis üyesi Turgut Aktaş´ın vefat haberi Darıca´da iş ve siyaset dünyasını yasa boğdu. Vefat haberi üzerine bölgemizde bulunan çok sayıda MHP yöneticisi Marmara Araştırma hastanesine akın etti.

Merhumun cenazesi bugün Darıca Nenehatun mahallesinde Özbay camiinden ikindi namazına müteakip kaldırılacak.

Hedef Gazetesi ailesi olarak merhum Turgut Aktaş'a Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.