MHP Darıca ‘Ünlü’yü ağırlayacak!

Darıca 27.09.2019 - 09:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP Darıca ‘Ünlü’yü ağırlayacak!

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, yarın Darıca’ya geliyor. MHP teşkilatları ile kahvaltılı toplantıda buluşacak olan Başkan Ünlü, kongre sürecini değerlendirecek. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, yarın Darıca’ya gelerek partililerle kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirecek. MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün'ün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan toplantı Darıca Teras Kafe'de olacak. Önümüzdeki süreçte yapılması planlanan kongrenin de masaya yatırılacağı toplantıda siyasi gündem, parti faaliyetleri ve önümüzdeki dönem planlamaları görüşülecek.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, yarın Darıca’ya geliyor. MHP teşkilatları ile kahvaltılı toplantıda buluşacak olan Başkan Ünlü, kongre sürecini değerlendirecek.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, yarın Darıca’ya gelerek partililerle kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirecek. MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün'ün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan toplantı Darıca Teras Kafe'de olacak. Önümüzdeki süreçte yapılması planlanan kongrenin de masaya yatırılacağı toplantıda siyasi gündem, parti faaliyetleri ve önümüzdeki dönem planlamaları görüşülecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.