MHP’de ‘Elmas’ Büyükşehir’e aday!

Siyaset 20.11.2018 - 15:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP’de ‘Elmas’ Büyükşehir’e aday!

MHP’de büyükşehir belediye başkanlığı adayı henüz netleşmedi. Kulislerde konuşulanlara göre ise MHP’nin adayı kadın olacak. Teşkilatın desteğini aldığı söylenen isim MYK yedek üyesi Hilal Elmas’ın aday olacağı konuşuluyor.

MHP’de 31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek olan yerel seçime yönelik hazırlıklar devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz günlerde 25 şehrin belediye başkan adayını açıklamıştı ancak Kocaeli için henüz netleşen bir durum yok. MHP İl Teşkilatı öncelikle Milletvekili Saffet Sancaklı’nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasını için Sancaklı’yla görüşmeler gerçekleştirdi fakat görüşmeler dahilinde Sancaklı’nın aday olması fikrinden vazgeçildi. Sancaklı’nın aday olmayacağının netleşmesinin ardından ise kulislerde konuşulanlara göre Genel Merkez’le arasının iyi olduğu bilinen ve Genel Merkez MYK yedek üyesi olan Hilal Elmas’ın aday olacağı konuşuluyor. TEŞKİLAT HAREKETLENDİ MHP’de büyükşehir belediye başkan adayı için kadın adayın ön plana çıkması teşkilatı da hareketlendirdi. Geçtiğimiz yerel seçimde MYK üyesi olan Saffet Sancaklı’nın büyükşehir adayı gösterilmesi ise MYK yedek üyesi Hilal Elmas’ın aday olacağı iddiasını güçlendiriyor. Daha önce 2 kez milletvekilliği adayı olan Elmas, İl Başkanı Aydın Ünlü ve İl Teşkilatı üyelerinin desteğini almış durumda. Elmas’ın aday olup olmayacağına dair ise son söz Genel Merkez’in. Elmas’ın adaylığı konusunda gözler Genel Merkez’deyken, Elmas, kulislerde konuşulanlara göre Teşkilatın desteğini almış durumda.
MHP’de büyükşehir belediye başkanlığı adayı henüz netleşmedi. Kulislerde konuşulanlara göre ise MHP’nin adayı kadın olacak. Teşkilatın desteğini aldığı söylenen isim MYK yedek üyesi Hilal Elmas’ın aday olacağı konuşuluyor.

MHP’de 31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek olan yerel seçime yönelik hazırlıklar devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz günlerde 25 şehrin belediye başkan adayını açıklamıştı ancak Kocaeli için henüz netleşen bir durum yok. MHP İl Teşkilatı öncelikle Milletvekili Saffet Sancaklı’nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasını için Sancaklı’yla görüşmeler gerçekleştirdi fakat görüşmeler dahilinde Sancaklı’nın aday olması fikrinden vazgeçildi. Sancaklı’nın aday olmayacağının netleşmesinin ardından ise kulislerde konuşulanlara göre Genel Merkez’le arasının iyi olduğu bilinen ve Genel Merkez MYK yedek üyesi olan Hilal Elmas’ın aday olacağı konuşuluyor.

TEŞKİLAT HAREKETLENDİ

MHP’de büyükşehir belediye başkan adayı için kadın adayın ön plana çıkması teşkilatı da hareketlendirdi. Geçtiğimiz yerel seçimde MYK üyesi olan Saffet Sancaklı’nın büyükşehir adayı gösterilmesi ise MYK yedek üyesi Hilal Elmas’ın aday olacağı iddiasını güçlendiriyor. Daha önce 2 kez milletvekilliği adayı olan Elmas, İl Başkanı Aydın Ünlü ve İl Teşkilatı üyelerinin desteğini almış durumda. Elmas’ın aday olup olmayacağına dair ise son söz Genel Merkez’in. Elmas’ın adaylığı konusunda gözler Genel Merkez’deyken, Elmas, kulislerde konuşulanlara göre Teşkilatın desteğini almış durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.