MHP’de Gündem Seçim Öncesi Hazırlık

Gebze 07.02.2018 - 16:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP’de Gündem Seçim Öncesi Hazırlık

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısında seçim öncesi hazırlıklar istişare edildiğini söyledi.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı dün akşam gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleşen toplantıya MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir başkanlık etti.  Afrin  Zeytindalı Operasyonu’nda şehit düşen kahraman Mehmetçikler ve tüm şehitler için dualar edildi. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, genel ve yerel gündeme ait bilgilendirmelerde bulundu. Taşdemir’in değerlendirmesinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey'in Grup toplantısı konuşma metni tekraren okundu. ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ Gerçekleşen toplantı ile ilgili olarak açıklama yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Olağan haftalık ilçe yönetim kurulu toplantımızda seçim öncesi hazırlıklar istişare edildi. ESG çalışmaları hakkında değerlendirmeler yapıldı. Mustafapaşa Mahallesi Temsilcimiz Selçuk Acur’a yetki belgesini verdik. Ardından ilçe kadın kolları başkanımız Hatice Uludağ ilçe kadın kollarının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Son olarak ise Osmanyılmaz Bölge Başkanı İsmail Yayla, Beylikbağı Bölge Başkanı Emrah Çoruh bölgeleri ile ilgili bilgi verdiler. Haftalık programlar düzenlendi.” dedi.  
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısında seçim öncesi hazırlıklar istişare edildiğini söyledi.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı dün akşam gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleşen toplantıya MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir başkanlık etti.  Afrin  Zeytindalı Operasyonu’nda şehit düşen kahraman Mehmetçikler ve tüm şehitler için dualar edildi. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, genel ve yerel gündeme ait bilgilendirmelerde bulundu. Taşdemir’in değerlendirmesinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey'in Grup toplantısı konuşma metni tekraren okundu.

ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Gerçekleşen toplantı ile ilgili olarak açıklama yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Olağan haftalık ilçe yönetim kurulu toplantımızda seçim öncesi hazırlıklar istişare edildi. ESG çalışmaları hakkında değerlendirmeler yapıldı. Mustafapaşa Mahallesi Temsilcimiz Selçuk Acur’a yetki belgesini verdik. Ardından ilçe kadın kolları başkanımız Hatice Uludağ ilçe kadın kollarının çalışmaları hakkında bilgi verdi. Son olarak ise Osmanyılmaz Bölge Başkanı İsmail Yayla, Beylikbağı Bölge Başkanı Emrah Çoruh bölgeleri ile ilgili bilgi verdiler. Haftalık programlar düzenlendi.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.