MHP’de hedef 3 ayda bin üye!

Siyaset 14.01.2020 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP’de hedef 3 ayda bin üye!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık olağan basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunarak, En az 1000 yeni üyeyi 3 ayda partilerine katmayı hedeflediklerini belirtti.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü gerçekleştirdiği basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Aylık saha programlarında toplam 270 bin kişiye dokunacaklarının altını çizen Ünlü, “Toplam 270 bin kişiye dokunmuş bir parti olacağız. En az 1000 yeni üyeyi 3 ayda partimize katmayı hedefliyoruz. Saha programları sonunda da liderimiz Devlet Bahçeli’ye raporumuzu sunacağız. Tüm siyasi partilere sesleniyorum: Bizi izlemeye devam edin. MHP kongre takvimi genel merkez tarafından belirlenecek. MHP Kocaeli teşkilatları kongreye hazırdır. Takvim açıklandığında ilk kongreleri Kocaeli teşkilatları yapacaktır” dedi. YOL HARİTAMIZ BELLİ Basın toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü sözlerine, “Geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da kamptaydık. Tüm il başkanları, milletvekilleri ve MYK üyeleri çalışma ve değerlendirme toplantısı çok verimli geçti. Toplantının içeriğinde ülke gündemine dair bilgilendirmeler yapıldı. Anlam ifade eden bir toplantıydı. Saha programlarımıza başlayacağız. Yol haritamız bellidir.” dedi 120 NOKTADA SAHA PROGRAMLARI 3 aylık saha programlarına başladıklarını ifade eden Ünlü “MHP kısık seslerin yüksek sesi, derdi olanların dermanı olacak. MHP sahaya iniyor. Seçim mi var? Hayır, ama bugün MHP teşkilatları her vatandaşın sorunlarını dinleyen bir teşkilattır. Bu anlamda 17 Ocak – 17 Nisan tarihleri arasında saha programı yapacağız.  Her Cuma saha programlarımızı hayata geçireceğiz. Okul müdürlerimizi ziyaret edeceğiz. Perşembe günü bürokrasi ziyareti ve parti büyüklerine plaket takdimi yapılacak. Her Cuma akşamı toplam 120 noktada saha programları yapılacaktır. Hatiplerimiz Cumhur İttifakını vatandaşlarımıza anlatacak. 3 ay sonunda 174 bin kilometre yol gidilecek, 1086 cami, 700 okul ziyaret edilecek” dedi.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, haftalık olağan basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunarak, En az 1000 yeni üyeyi 3 ayda partilerine katmayı hedeflediklerini belirtti.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü gerçekleştirdiği basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Aylık saha programlarında toplam 270 bin kişiye dokunacaklarının altını çizen Ünlü, “Toplam 270 bin kişiye dokunmuş bir parti olacağız. En az 1000 yeni üyeyi 3 ayda partimize katmayı hedefliyoruz. Saha programları sonunda da liderimiz Devlet Bahçeli’ye raporumuzu sunacağız. Tüm siyasi partilere sesleniyorum: Bizi izlemeye devam edin. MHP kongre takvimi genel merkez tarafından belirlenecek. MHP Kocaeli teşkilatları kongreye hazırdır. Takvim açıklandığında ilk kongreleri Kocaeli teşkilatları yapacaktır” dedi.

YOL HARİTAMIZ BELLİ

Basın toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü sözlerine, “Geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da kamptaydık. Tüm il başkanları, milletvekilleri ve MYK üyeleri çalışma ve değerlendirme toplantısı çok verimli geçti. Toplantının içeriğinde ülke gündemine dair bilgilendirmeler yapıldı. Anlam ifade eden bir toplantıydı. Saha programlarımıza başlayacağız. Yol haritamız bellidir.” dedi

120 NOKTADA SAHA PROGRAMLARI

3 aylık saha programlarına başladıklarını ifade eden Ünlü “MHP kısık seslerin yüksek sesi, derdi olanların dermanı olacak. MHP sahaya iniyor. Seçim mi var? Hayır, ama bugün MHP teşkilatları her vatandaşın sorunlarını dinleyen bir teşkilattır. Bu anlamda 17 Ocak – 17 Nisan tarihleri arasında saha programı yapacağız.  Her Cuma saha programlarımızı hayata geçireceğiz. Okul müdürlerimizi ziyaret edeceğiz. Perşembe günü bürokrasi ziyareti ve parti büyüklerine plaket takdimi yapılacak. Her Cuma akşamı toplam 120 noktada saha programları yapılacaktır. Hatiplerimiz Cumhur İttifakını vatandaşlarımıza anlatacak. 3 ay sonunda 174 bin kilometre yol gidilecek, 1086 cami, 700 okul ziyaret edilecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.