19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP’de Kurultay yok!

Kocaeli 03.07.2017 - 11:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP’de Kurultay yok!

MHP Kocaeli Teşkilatları, genel merkeze çıkarma yaptı. Kocaeli’nin sıcak havaya aldırış etmeden genel merkeze gelmelerinden bir hayli memnun olan Genel Başkan Devlet Bahçeli, Kocaeli teşkilatlarıyla yakından ilgilendi.

MHP Kocaeli teşkilatları Ankara ziyareti gerçekleştirdi. Kocaeli teşkilatları yeni il yönetimi ve ilçe yöneticileriyle birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Ankara’da ziyaret etti. Ülke ve yerel gündem maddelerinin konuşulduğunu toplantı sonunda MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü önce ilçe başkanları ve üst kurul delegeleriyle fotoğraf çekileceğini söylediğinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli araya girdi. MHP lideri Bahçeli, “Tüm arkadaşlarımız bu sıcakta buraya kadar geldiler. Toplu fotoğraf çekilelim” diyerek tüm partilileri sahneye davet etti. MHP Kocaeli teşkilatları toplu şekilde Genel Başkanı Bahçeli’yle fotoğraf çekildi. OYUN BOZULDU MHP Kocaeli teşkilatlarını Ankara’da kabul eden MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sevgi ve saygı mesajı dikkat çekti. MHP’nin gündemine kurultay olmadığını belirten lider Bahçeli, “Beni hiç kimse sevmek zorunda değil ama ben teşkilatlarımı nasıl sayıyorsam, herkeste bana saygı duymak zorundadır” dedi. Ankara’da özel olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin misafiri olan Kocaeli teşkilatları adına MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, üzerinde “Oyun Bozuldu” yazan Kocaeli’nde gerçekleştirilen iftara katıldığı fotoğrafı hediye etti. MHP lideri Devlet Bahçeli, teşkilatlanma, kongreler ve ülke gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. GÜNDEMİMİZDE KURULTAY YOKTUR MHP Kocaeli teşkilatlarına seslenen Genel Başkan Devlet Bahçeli, konuşmasında teşkilatları uyardı. MHP siyaseti içerisinde olağanüstü kurultay gündemini kalktığını belirten MHP lideri Bahçeli, “Olağanüstü kurultay diyenleri, yok sayın. Bizim gündemimizde olağanüstü kurultay yoktur. Gündemimizden kalkmıştır. 18 Mart 2018 tarihinde kurultayımız olacaktır. Teşkilatlarımız ve delegelerimiz çok değerlidir. Hepinize saygı duyuyoruz herkes de saygı duymalıdır. MHP’nin önümüzde ki süreçte, yerel yönetimlerde iktidar olmaya talip ve hazır olacaktır. MHP teşkilatlarının millete hizmet etmeye kararlıdır” ifadelerini kullandı. TEŞKİLATLARIMIN BAŞINDAYIM MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konuşmaları arasında en dikkat çeken kısım ise sevgi ve saygı mesajı oldu. Sıcak havaya rağmen Ankara’ya geldikleri için teşkilatlara teşekkür eden MHP lideri Devlet Bahçeli, “sevgide serbestlik, saygıda mecburiyet” ilkesini hatırlattı. Bahçeli, “Teşkilatlarımın başındayım. Beni hiç kimse sevmek zorunda değildir. Ancak ben teşkilatlarımı nasıl sayıyorsam, herkes de beni saymak zorundadır” ifadelerini kullandı. Ayrıca sosyal medya kullanım konusunda uyarılarda bulunan Bahçeli, “MHP bugünlere kolay gelmedi. Oyunlarla yolumuzdan çevirmeye çağırdılar başaramadılar. Hedef olduk ama yılmadık. İftira uğradık yıkılmadık. Bizlere yenilgi yaşatmak için ahlaksızca saldıranlar, ülkücüyü hakir görenlerin başlarını üç hilalin kudretine durmadan çarpmışlardır” ifadelerin kullandı.  
MHP Kocaeli Teşkilatları, genel merkeze çıkarma yaptı. Kocaeli’nin sıcak havaya aldırış etmeden genel merkeze gelmelerinden bir hayli memnun olan Genel Başkan Devlet Bahçeli, Kocaeli teşkilatlarıyla yakından ilgilendi.

MHP Kocaeli teşkilatları Ankara ziyareti gerçekleştirdi. Kocaeli teşkilatları yeni il yönetimi ve ilçe yöneticileriyle birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Ankara’da ziyaret etti. Ülke ve yerel gündem maddelerinin konuşulduğunu toplantı sonunda MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü önce ilçe başkanları ve üst kurul delegeleriyle fotoğraf çekileceğini söylediğinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli araya girdi. MHP lideri Bahçeli, “Tüm arkadaşlarımız bu sıcakta buraya kadar geldiler. Toplu fotoğraf çekilelim” diyerek tüm partilileri sahneye davet etti. MHP Kocaeli teşkilatları toplu şekilde Genel Başkanı Bahçeli’yle fotoğraf çekildi.

OYUN BOZULDU

MHP Kocaeli teşkilatlarını Ankara’da kabul eden MHP lideri Devlet Bahçeli’nin sevgi ve saygı mesajı dikkat çekti. MHP’nin gündemine kurultay olmadığını belirten lider Bahçeli, “Beni hiç kimse sevmek zorunda değil ama ben teşkilatlarımı nasıl sayıyorsam, herkeste bana saygı duymak zorundadır” dedi. Ankara’da özel olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin misafiri olan Kocaeli teşkilatları adına MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, üzerinde “Oyun Bozuldu” yazan Kocaeli’nde gerçekleştirilen iftara katıldığı fotoğrafı hediye etti. MHP lideri Devlet Bahçeli, teşkilatlanma, kongreler ve ülke gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

GÜNDEMİMİZDE KURULTAY YOKTUR

MHP Kocaeli teşkilatlarına seslenen Genel Başkan Devlet Bahçeli, konuşmasında teşkilatları uyardı. MHP siyaseti içerisinde olağanüstü kurultay gündemini kalktığını belirten MHP lideri Bahçeli, “Olağanüstü kurultay diyenleri, yok sayın. Bizim gündemimizde olağanüstü kurultay yoktur. Gündemimizden kalkmıştır. 18 Mart 2018 tarihinde kurultayımız olacaktır. Teşkilatlarımız ve delegelerimiz çok değerlidir. Hepinize saygı duyuyoruz herkes de saygı duymalıdır. MHP’nin önümüzde ki süreçte, yerel yönetimlerde iktidar olmaya talip ve hazır olacaktır. MHP teşkilatlarının millete hizmet etmeye kararlıdır” ifadelerini kullandı.

TEŞKİLATLARIMIN BAŞINDAYIM

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin konuşmaları arasında en dikkat çeken kısım ise sevgi ve saygı mesajı oldu. Sıcak havaya rağmen Ankara’ya geldikleri için teşkilatlara teşekkür eden MHP lideri Devlet Bahçeli, “sevgide serbestlik, saygıda mecburiyet” ilkesini hatırlattı. Bahçeli, “Teşkilatlarımın başındayım. Beni hiç kimse sevmek zorunda değildir. Ancak ben teşkilatlarımı nasıl sayıyorsam, herkes de beni saymak zorundadır” ifadelerini kullandı. Ayrıca sosyal medya kullanım konusunda uyarılarda bulunan Bahçeli, “MHP bugünlere kolay gelmedi. Oyunlarla yolumuzdan çevirmeye çağırdılar başaramadılar. Hedef olduk ama yılmadık. İftira uğradık yıkılmadık. Bizlere yenilgi yaşatmak için ahlaksızca saldıranlar, ülkücüyü hakir görenlerin başlarını üç hilalin kudretine durmadan çarpmışlardır” ifadelerin kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.