19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP’de Yeni Yüz Yok

Siyaset 07.10.2018 - 11:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP’de Yeni Yüz Yok

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, yaklaşan yerel seçimlerde belediye başkan adayları ile ilgili olarak, “Kendi belirlediğimiz adaylar dışında yeni bir yüz yok.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı, 31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek yerel seçimler için aday belirleme sürecine girdi. Yerel seçimlere aday belirleme süreciyle ilgili konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kocaeli’de aday olmak isteyen fakat çekinenlere yönelik bir açıklama yaptık. Kendi belirlediğimiz adaylar dışında henüz yeni bir yüz yok. SİM Merkezinin tanıtımı yaptık. Bu merkezle beraber 25 bin üyemizle görüşeceğiz. Buradaki verileri önümüzdeki hafta düzenlenecek olan Liderler Toplantısına hazırlıyoruz. Orada çıkacak isme ‘Seni aday görmek istiyoruz’ şeklinde teklif götürüyoruz. Düğmeyi doğru iliklemek yavaş hareket ediyoruz. 10 ile 15 gün içerisinde adaylarımızı belirlemiş olacağız” ifadelerini kullandı. RESMİ BAŞVURU ALMADIK “SİM Merkezimizde üyelerimiz kendi akıllarından geçen ismi yazıyorlar” diyen Ünlü, “Birinci turda 25 bin üyemizle telefon görüşmesi yapacağız. İkinci turda en çok oy alan üyeler arasında seçim yapacağız yine üyelerimizle beraber. Ondan sonra adaylarla diyaloglarımız başlayacak. 2 Kasım’da gerçekleştirilecek olan İlçe Başkanları Toplantısında başkanlarımızın da onayını alarak, adaylarımızı kamuoyuyla paylaşacağız. Şu anda kadar resmi bir başvuru almadık” diye belirtti.
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, yaklaşan yerel seçimlerde belediye başkan adayları ile ilgili olarak, “Kendi belirlediğimiz adaylar dışında yeni bir yüz yok.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı, 31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek yerel seçimler için aday belirleme sürecine girdi. Yerel seçimlere aday belirleme süreciyle ilgili konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kocaeli’de aday olmak isteyen fakat çekinenlere yönelik bir açıklama yaptık. Kendi belirlediğimiz adaylar dışında henüz yeni bir yüz yok. SİM Merkezinin tanıtımı yaptık. Bu merkezle beraber 25 bin üyemizle görüşeceğiz. Buradaki verileri önümüzdeki hafta düzenlenecek olan Liderler Toplantısına hazırlıyoruz. Orada çıkacak isme ‘Seni aday görmek istiyoruz’ şeklinde teklif götürüyoruz. Düğmeyi doğru iliklemek yavaş hareket ediyoruz. 10 ile 15 gün içerisinde adaylarımızı belirlemiş olacağız” ifadelerini kullandı.

RESMİ BAŞVURU ALMADIK

“SİM Merkezimizde üyelerimiz kendi akıllarından geçen ismi yazıyorlar” diyen Ünlü, “Birinci turda 25 bin üyemizle telefon görüşmesi yapacağız. İkinci turda en çok oy alan üyeler arasında seçim yapacağız yine üyelerimizle beraber. Ondan sonra adaylarla diyaloglarımız başlayacak. 2 Kasım’da gerçekleştirilecek olan İlçe Başkanları Toplantısında başkanlarımızın da onayını alarak, adaylarımızı kamuoyuyla paylaşacağız. Şu anda kadar resmi bir başvuru almadık” diye belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.