19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP’den 'Afrin'e Destek'

Siyaset 30.01.2018 - 12:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP’den 'Afrin'e Destek'

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e yönelik gerçekleştirilen operasyon dolayısıyla devlete destek vermek istediklerini belirten MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ilçe başkanları ve il yöneticileri Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığına giderek vergi ödediler.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e yönelik gerçekleştirilen operasyon dolayısıyla devlete destek vermek istediklerini belirten MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ilçe başkanları ve il yöneticileri Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığına giderek vergi ödediler. Vergi ödemeye Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve il yönetimi birlikte geldi. Başkan Ünlü 416.49 TL vergi ödedi. “HERKES TÜRKİYE’NİN YANINDA” Vergi ödeme işleminin tamamlanmasının ardından Kocaeli Vergi Dairesi önünde basın açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Vergi bilincini arttırmak için böyle bir organizasyon yaptık. Bugün Türk ordusu savaşta. Türkiye Cumhuriyeti devleti 15 Temmuz sonrasında OHAL’de. Çocuklarımızın geleceğine kurşun sıkan teröristleri yok etmek adına Suriye’de savaş yapan bir Türk ordusu var. Bugün herkes devletin yanında, bugün herkes Türkiye’nin yanında. Bu söylemleri eyleme geçirmek vereceğimiz vergiyle olur. Vergiler benim çocuklarıma mermi sıkan PKK’lara helikopter ve uçak olarak gidecekse ben bu vergimi ödemek zorundayım” dedi. “GELİN VERGİNİZİ VERİN” Ünlü sözlerini, “Tüm STK’lara, futbolculara, sinema sanatçılarına, ticaret odalarına, sanayi odalarına sesleniyorum. devletimin yanındayım, Ne Mutlu Türküm Diyen herkes gelin verginizi verin. Gecikmiş vergilerinizi ödeyin, taksitlendirmeye ayırdığınız vergilerinizi ödeyin. Allah rızası için bir sefer vergilerinizi ödemek için borç bulun. Ben devletimin yanındayım demenin artık eyleme geçmesi gerekiyor. Bu da devlete olan vergimizi ödemekten geçiyor” ifadeleriyle sonlandırdı.
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e yönelik gerçekleştirilen operasyon dolayısıyla devlete destek vermek istediklerini belirten MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ilçe başkanları ve il yöneticileri Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığına giderek vergi ödediler.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e yönelik gerçekleştirilen operasyon dolayısıyla devlete destek vermek istediklerini belirten MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ilçe başkanları ve il yöneticileri Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığına giderek vergi ödediler. Vergi ödemeye Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve il yönetimi birlikte geldi. Başkan Ünlü 416.49 TL vergi ödedi.

“HERKES TÜRKİYE’NİN YANINDA”

Vergi ödeme işleminin tamamlanmasının ardından Kocaeli Vergi Dairesi önünde basın açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Vergi bilincini arttırmak için böyle bir organizasyon yaptık. Bugün Türk ordusu savaşta. Türkiye Cumhuriyeti devleti 15 Temmuz sonrasında OHAL’de. Çocuklarımızın geleceğine kurşun sıkan teröristleri yok etmek adına Suriye’de savaş yapan bir Türk ordusu var. Bugün herkes devletin yanında, bugün herkes Türkiye’nin yanında. Bu söylemleri eyleme geçirmek vereceğimiz vergiyle olur. Vergiler benim çocuklarıma mermi sıkan PKK’lara helikopter ve uçak olarak gidecekse ben bu vergimi ödemek zorundayım” dedi.

“GELİN VERGİNİZİ VERİN”

Ünlü sözlerini, “Tüm STK’lara, futbolculara, sinema sanatçılarına, ticaret odalarına, sanayi odalarına sesleniyorum. devletimin yanındayım, Ne Mutlu Türküm Diyen herkes gelin verginizi verin. Gecikmiş vergilerinizi ödeyin, taksitlendirmeye ayırdığınız vergilerinizi ödeyin. Allah rızası için bir sefer vergilerinizi ödemek için borç bulun. Ben devletimin yanındayım demenin artık eyleme geçmesi gerekiyor. Bu da devlete olan vergimizi ödemekten geçiyor” ifadeleriyle sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.