GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

MHP’den köylere ‘Devlet’ sözü!

Siyaset 21.10.2018 - 16:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP’den köylere ‘Devlet’ sözü!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, il ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, Gebze köylerine çıkarma yaptı.

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Gebze’de protokol ziyaretleri gerçekleştiren Ünlü, bu kez köy programları için Gebze’ye geldi. İl başkanı Ünlü, İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve partililer Gebze’nin 15 köyüne adeta çıkarma yaptı. Adeta arı gibi çalışarak Gebze köylerini arşınlayan MHP’liler, adım atmadık yer bırakmadılar. Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyen MHP heyeti, seçim varmış ya da yokmuş fark etmeden her zaman halkın arasında olduklarını vurgulayarak, sorunların çözümü için Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin selamlarını ileterek “Devlet” sözü verdiler.  DEVLET SICAKLIĞI MHP Kocaeli’nin en önemli çalışma programı olan 40x40 saha programı Köy ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “İl Başkanımız Sayın Aydın Ünlü Öncülüğünde gerçekleşen Gebze Köy ziyaretlerimizde, Öncelikle gittiğimiz tüm Köylerde bizleri devlet sıcaklığı ve samimiyeti ile karşılayan Köylülerimize ve Köy Başkanlarıma Teşekkür ediyoruz. Programa katılan İl İlçe Yöneticilerimize, Milletvekili Adaylarımız Serkan Kural, Ertan Yılmaz, Alperen Şakacı Beylere, Belediye Başkan Adaylarımıza, Bölge ve Mahalle Başkanlarımıza, Sandık Görevlilerimize ve Dava Arkadaşlarımıza MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak teşekkür ediyoruz.”dedi.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, il ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, Gebze köylerine çıkarma yaptı.

Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Gebze’de protokol ziyaretleri gerçekleştiren Ünlü, bu kez köy programları için Gebze’ye geldi. İl başkanı Ünlü, İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve partililer Gebze’nin 15 köyüne adeta çıkarma yaptı. Adeta arı gibi çalışarak Gebze köylerini arşınlayan MHP’liler, adım atmadık yer bırakmadılar. Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyen MHP heyeti, seçim varmış ya da yokmuş fark etmeden her zaman halkın arasında olduklarını vurgulayarak, sorunların çözümü için Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin selamlarını ileterek “Devlet” sözü verdiler. 

DEVLET SICAKLIĞI

MHP Kocaeli’nin en önemli çalışma programı olan 40x40 saha programı Köy ziyaretlerinin ardından değerlendirmelerde bulunan Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “İl Başkanımız Sayın Aydın Ünlü Öncülüğünde gerçekleşen Gebze Köy ziyaretlerimizde, Öncelikle gittiğimiz tüm Köylerde bizleri devlet sıcaklığı ve samimiyeti ile karşılayan Köylülerimize ve Köy Başkanlarıma Teşekkür ediyoruz. Programa katılan İl İlçe Yöneticilerimize, Milletvekili Adaylarımız Serkan Kural, Ertan Yılmaz, Alperen Şakacı Beylere, Belediye Başkan Adaylarımıza, Bölge ve Mahalle Başkanlarımıza, Sandık Görevlilerimize ve Dava Arkadaşlarımıza MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak teşekkür ediyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.