MHP’den Muhtarlara söz!

Darıca 29.11.2018 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP’den Muhtarlara söz!

‘Üretken belediyecilik, Muhtarlar Buluşması’nı Darıca’da devam ettiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP Kendisi Belediyeleri kazandığında, ya da kazanamadığı yerlerde Cumhur İttifakı’ndan alığı güçle Muhtarlara hak ettikleri değeri verecektir.” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, 12 İlçede düzenlediği ‘Üretken Belediyecilik, Muhtarlar Buluşması’nı Darıca’da gerçekleştirdi. İlçe başkanı Adem Emre Aygün’ün yanı sıra, Darıca’daki muhtarlar da programa katıldı. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin “Muhtarlarla buluşun, ama siyaset yapmayın” talimatıyla selamlarını ileten İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP, 12 İlçede Muhtarları dinliyor. Biz önce Muhtarların ayağına gittik, kendilerini ziyaret ettik. Şimdi ise Muhtarlarla kahvaltı yaparak istişare yapıyoruz. Sizlerin lokal problemlerini dinliyoruz, bunlara nasıl yardımcı olabiliriz konusunda sizlere destek olmak istiyoruz. Bizim seçilmişlere saygımız vardır. MHP kendisi Belediyeleri aldığında, ya da Cumhur İttifakı’ndan aldığı güçle, özlük hakları kolaylaştırmak, sorunlarına çözüm bulmak için yanlarında olacağız.” dedi. MUHTARLARA YARDIMCI ELEMAN VE PROTOKOLDE YER MHP’nin veya Cumhur İttifakı’nın Belediye kazandığı ilçelerde Muhtarlara yönelik vaatlerini anlatan Ünlü, “Bizler MHP olarak 31 Mart seçimleri itibariyle, MHP Belediye Başkanı ilçesinde ki tüm muhtarlara bir yardımcı eleman tahsis edecek. Belediyeyi alamadığımız yerlerde Valilik kanalıyla bunu sağlayacağız. Muhtarlığı çok daha kurumsal şekilde, bir sisteme kavuşturacağız. Muhtarlara protokolde yer vereceğiz. MHP’nin üretken belediyecilik çalışmasında, Cumhur İttifakı’nda ki gücüyle Muhtarımın mahallesinde gerçekleşen programında kendisine protokolde yer verilecek, Muhtar da artık Kaymakam’ın yanında devleti temsil edecek.” diye konuştu. MUHTARLAR HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRECEK MHP’nin Üretken Belediyecilik anlayışında, muhtarların hak ettiği değeri göreceğini vurgulayan İl başkanı Aydın Ünlü, “Muhtarlarımız hak ettiği değeri görecekler. Devletin kırmızı çizgileriyle sorunu olmayan, vatandaşın problemi devletin ilgili kurumlarına aktaran muhtarlarsınız sizler. Türkiye’de çok sayıda muhtar başka bağlantıları olduğu için görevden alındı, sizler devam ettiğinize göre devletiyle sorunu olmayan kişilersiniz. Türkiye’de herkes 15 Temmuz’da bir sınavdan geçti, biz Muhtarlarımızı bu nedenlerle destekleyeceğiz. MHP’nin üretken belediyecilik sisteminde, Muhtar Belediye’ye gittiğinde direk Belediye Başkanı ile görüşecek.” şeklinde konuştu.  
‘Üretken belediyecilik, Muhtarlar Buluşması’nı Darıca’da devam ettiren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP Kendisi Belediyeleri kazandığında, ya da kazanamadığı yerlerde Cumhur İttifakı’ndan alığı güçle Muhtarlara hak ettikleri değeri verecektir.” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, 12 İlçede düzenlediği ‘Üretken Belediyecilik, Muhtarlar Buluşması’nı Darıca’da gerçekleştirdi. İlçe başkanı Adem Emre Aygün’ün yanı sıra, Darıca’daki muhtarlar da programa katıldı. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin “Muhtarlarla buluşun, ama siyaset yapmayın” talimatıyla selamlarını ileten İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP, 12 İlçede Muhtarları dinliyor. Biz önce Muhtarların ayağına gittik, kendilerini ziyaret ettik. Şimdi ise Muhtarlarla kahvaltı yaparak istişare yapıyoruz. Sizlerin lokal problemlerini dinliyoruz, bunlara nasıl yardımcı olabiliriz konusunda sizlere destek olmak istiyoruz. Bizim seçilmişlere saygımız vardır. MHP kendisi Belediyeleri aldığında, ya da Cumhur İttifakı’ndan aldığı güçle, özlük hakları kolaylaştırmak, sorunlarına çözüm bulmak için yanlarında olacağız.” dedi.

MUHTARLARA YARDIMCI ELEMAN VE PROTOKOLDE YER

MHP’nin veya Cumhur İttifakı’nın Belediye kazandığı ilçelerde Muhtarlara yönelik vaatlerini anlatan Ünlü, “Bizler MHP olarak 31 Mart seçimleri itibariyle, MHP Belediye Başkanı ilçesinde ki tüm muhtarlara bir yardımcı eleman tahsis edecek. Belediyeyi alamadığımız yerlerde Valilik kanalıyla bunu sağlayacağız. Muhtarlığı çok daha kurumsal şekilde, bir sisteme kavuşturacağız. Muhtarlara protokolde yer vereceğiz. MHP’nin üretken belediyecilik çalışmasında, Cumhur İttifakı’nda ki gücüyle Muhtarımın mahallesinde gerçekleşen programında kendisine protokolde yer verilecek, Muhtar da artık Kaymakam’ın yanında devleti temsil edecek.” diye konuştu.

MUHTARLAR HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRECEK

MHP’nin Üretken Belediyecilik anlayışında, muhtarların hak ettiği değeri göreceğini vurgulayan İl başkanı Aydın Ünlü, “Muhtarlarımız hak ettiği değeri görecekler. Devletin kırmızı çizgileriyle sorunu olmayan, vatandaşın problemi devletin ilgili kurumlarına aktaran muhtarlarsınız sizler. Türkiye’de çok sayıda muhtar başka bağlantıları olduğu için görevden alındı, sizler devam ettiğinize göre devletiyle sorunu olmayan kişilersiniz. Türkiye’de herkes 15 Temmuz’da bir sınavdan geçti, biz Muhtarlarımızı bu nedenlerle destekleyeceğiz. MHP’nin üretken belediyecilik sisteminde, Muhtar Belediye’ye gittiğinde direk Belediye Başkanı ile görüşecek.” şeklinde konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.