19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP DİLOVASI’NDAN DERNEKLERE ÇIKARMA!

Dilovası 08.11.2017 - 14:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP DİLOVASI’NDAN DERNEKLERE ÇIKARMA!

MHP Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç ve ilçe yöneticileri Dilovası Ordulular Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan MHP Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç, “İlçemizde bulunan STK ve yöre dernekleri her hafta düzenli olarak ziyaret ediyoruz. Ziyarette vatandaşların bizlerden beklenti ve taleplerini dinliyoruz.” dedi. VATANDAŞLARIN BEKLENTİ VE TALEPLERİNİ DİNLİYORUZ MHP Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç, MHP Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Yakup Buruş ve ilçe yöneticileri ile birlikte önceki akşam Dilovası Ordulular Derneği’ni ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak bilgi veren MHP Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç, “MHP ilçe teşkilatı ilçemizde bulunan STK ve yöre dernekleri her hafta düzenli olarak ziyaret ediyoruz. Bu hafta da Dilovası Ordulular Derneğini ziyaret ettik. Ziyarette vatandaşların bizlerden beklenti ve taleplerini dinliyoruz. Ayrıca vatandaşların bir sorunu olduğunda meclis üyemiz bunu belediye meclisinde dile getirilerek çözümünü sağlıyor.” dedi.

MHP Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç ve ilçe yöneticileri Dilovası Ordulular Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan MHP Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç, “İlçemizde bulunan STK ve yöre dernekleri her hafta düzenli olarak ziyaret ediyoruz. Ziyarette vatandaşların bizlerden beklenti ve taleplerini dinliyoruz.” dedi.

VATANDAŞLARIN BEKLENTİ VE TALEPLERİNİ DİNLİYORUZ

MHP Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç, MHP Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi Yakup Buruş ve ilçe yöneticileri ile birlikte önceki akşam Dilovası Ordulular Derneği’ni ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak bilgi veren MHP Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç, “MHP ilçe teşkilatı ilçemizde bulunan STK ve yöre dernekleri her hafta düzenli olarak ziyaret ediyoruz. Bu hafta da Dilovası Ordulular Derneğini ziyaret ettik. Ziyarette vatandaşların bizlerden beklenti ve taleplerini dinliyoruz. Ayrıca vatandaşların bir sorunu olduğunda meclis üyemiz bunu belediye meclisinde dile getirilerek çözümünü sağlıyor.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.