MHP Dilovası'na Ayaz atandı

Dilovası 01.11.2018 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP Dilovası'na Ayaz atandı

MHP Dilovası İlçe Başkanlığına Ali Osman Ayaz atandı.

MHP Dilovası İlçe Başkanlığına Ali Osman Ayaz atandı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç geçtiğimiz günlerde, ‘Parti tüzüğüne aykırı harekette ettiği gerekçesiyle’ Genel Merkez’in talimatıyla görevden alınmıştı. Daha sonrasında ise MHP MYK üyesi Erkan Azeri, iddialara göre Dilovası İlçe Teşkilatının kapısını kırarak içeri girmiş, ilçede tansiyon yükselmişti. MHP İl Yönetimi Sevinç’in görevden almak için harekete geçmiş ve Sevinç, görevden alınmıştı. ATANDI Yaşanan olayların ardından MHP İl Başkanı Aydın Ünlü MHP Genel Merkezi’ne giderek Dilovası Başkanlığı için Ali Osman Ayaz’ın ismini Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye sundu. Yapılan çalışmaların ardından MHP Dilovası İlçe Başkanlığına Ali Osman Ayaz atandı.  
MHP Dilovası İlçe Başkanlığına Ali Osman Ayaz atandı.

MHP Dilovası İlçe Başkanlığına Ali Osman Ayaz atandı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dilovası İlçe Başkanı Cihan Sevinç geçtiğimiz günlerde, ‘Parti tüzüğüne aykırı harekette ettiği gerekçesiyle’ Genel Merkez’in talimatıyla görevden alınmıştı. Daha sonrasında ise MHP MYK üyesi Erkan Azeri, iddialara göre Dilovası İlçe Teşkilatının kapısını kırarak içeri girmiş, ilçede tansiyon yükselmişti. MHP İl Yönetimi Sevinç’in görevden almak için harekete geçmiş ve Sevinç, görevden alınmıştı.

ATANDI

Yaşanan olayların ardından MHP İl Başkanı Aydın Ünlü MHP Genel Merkezi’ne giderek Dilovası Başkanlığı için Ali Osman Ayaz’ın ismini Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye sundu. Yapılan çalışmaların ardından MHP Dilovası İlçe Başkanlığına Ali Osman Ayaz atandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.