19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP Gebze 12 Eylül’ü Andı

Gebze 12.09.2018 - 17:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP Gebze 12 Eylül’ü Andı

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, yönetim kurulu toplantısında 12 Eylül Şehitlerini andı. Toplantıda 12 Eylül ve tüm vatan şehitleri için dualar yapıldı.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde toplandı. Açılış konuşmasına “Var Olacağız Eylüllere Rağmen” diyerek başlayan Başkan Taşdemir, kendisinin de mağduru olduğu ‘Kahpe Eylül’ günleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Genel ve yerel gündeme ait değerlendirmelerin yapıldığı toplantı, İlçe yönetim kurulunun ve bölge başkanlığı yetkililerinin izlenimleri ve çalışmaları doğrultusunda hazırlanan yerel seçim raporlarının istişare edilmesi ile devam etti. Toplantıda son olarak ilerleyen günlerin etkinlik faaliyet programları düzenlendi. KENDİLERİNİ FEDA ETTİLER Toplantıda bir konuşma yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Tarih boyunca Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne yön verip rota çizmek isteyen emperyalist güçler, 12 Eylül 1980 öncesinde de bu emellerini komünizm denilen kana susamış canavarın aracılığıyla gerçekleştirmek istemiştir. Ülkücü Hareket ve onun şerefli mensupları ‘Bölünmesin diye millet, baki kalsın diye devlet’ diyerek bölücülerin karşısında durmuş, kendilerini feda ederek Türkiye’yi böldürmemiştir. Ülkücü Hareket’in bu vatanperver çabasına karşı, hareketimiz dönemin yönetimi tarafından darağaçlarıyla, mahpuslarla, işkencelerle ve sürgünlerle ödüllendirilmiştir(!). KÜSMEDİK Şairin de ifade ettiği gibi 12 Eylül’de ‘biz kırk kere İsmail olsak da; devletimiz bir kere İbrahim olmadı.’ Buna rağmen, 5 bin kere can versek de bir gün olsun ebed müddet diye bildiğimiz devletimize sırt dönmedik, küsmedik.  Fakat devletini yaşatmak, vatanını sevmekten başka hiçbir suçu olmayan Ülkücü Hareket için 12 Eylül mahkemeleri; zulmün, işkencenin ve adaletsizliğin birer örneği olarak hatırlanacaktır. MHP olarak; Allah için, Vatan için, Bayrak için, canından geçip, şahadet şerbetini içen başta Halil Esendağ, Selçuk Duracık, Mustafa Pehlivanoğlu, Cengiz Baktemur, Ali Bülent Orkan, Cevdet Karataş, Fikri Arıkan, Velican Oduncu Ahmet Kerse İsmet Şahin ve tüm ülkücü şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ve diyoruz ki: ‘Unutmak, tükenmektir. Ne sizleri unutacağız ne de kahpe Eylülleri. Eylüllere rağmen var olacağız. Ne mutlu Türküm diyene” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, yönetim kurulu toplantısında 12 Eylül Şehitlerini andı. Toplantıda 12 Eylül ve tüm vatan şehitleri için dualar yapıldı.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde toplandı. Açılış konuşmasına “Var Olacağız Eylüllere Rağmen” diyerek başlayan Başkan Taşdemir, kendisinin de mağduru olduğu ‘Kahpe Eylül’ günleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Genel ve yerel gündeme ait değerlendirmelerin yapıldığı toplantı, İlçe yönetim kurulunun ve bölge başkanlığı yetkililerinin izlenimleri ve çalışmaları doğrultusunda hazırlanan yerel seçim raporlarının istişare edilmesi ile devam etti. Toplantıda son olarak ilerleyen günlerin etkinlik faaliyet programları düzenlendi.

KENDİLERİNİ FEDA ETTİLER

Toplantıda bir konuşma yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Tarih boyunca Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne yön verip rota çizmek isteyen emperyalist güçler, 12 Eylül 1980 öncesinde de bu emellerini komünizm denilen kana susamış canavarın aracılığıyla gerçekleştirmek istemiştir. Ülkücü Hareket ve onun şerefli mensupları ‘Bölünmesin diye millet, baki kalsın diye devlet’ diyerek bölücülerin karşısında durmuş, kendilerini feda ederek Türkiye’yi böldürmemiştir. Ülkücü Hareket’in bu vatanperver çabasına karşı, hareketimiz dönemin yönetimi tarafından darağaçlarıyla, mahpuslarla, işkencelerle ve sürgünlerle ödüllendirilmiştir(!).

KÜSMEDİK

Şairin de ifade ettiği gibi 12 Eylül’de ‘biz kırk kere İsmail olsak da; devletimiz bir kere İbrahim olmadı.’ Buna rağmen, 5 bin kere can versek de bir gün olsun ebed müddet diye bildiğimiz devletimize sırt dönmedik, küsmedik.  Fakat devletini yaşatmak, vatanını sevmekten başka hiçbir suçu olmayan Ülkücü Hareket için 12 Eylül mahkemeleri; zulmün, işkencenin ve adaletsizliğin birer örneği olarak hatırlanacaktır. MHP olarak; Allah için, Vatan için, Bayrak için, canından geçip, şahadet şerbetini içen başta Halil Esendağ, Selçuk Duracık, Mustafa Pehlivanoğlu, Cengiz Baktemur, Ali Bülent Orkan, Cevdet Karataş, Fikri Arıkan, Velican Oduncu Ahmet Kerse İsmet Şahin ve tüm ülkücü şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ve diyoruz ki: ‘Unutmak, tükenmektir. Ne sizleri unutacağız ne de kahpe Eylülleri. Eylüllere rağmen var olacağız. Ne mutlu Türküm diyene” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.