MHP Gebze 2019’a Hazırlanıyor!

Gebze 24.01.2018 - 12:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP Gebze 2019’a Hazırlanıyor!

MHP Gebze İlçe Başkanlı Ferit Taşdemir, yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında, “Seçim öncesi hazırlıklarımızı istişare ederek 2019’a hazırlanıyoruz. MHP Gebze 2019’a sıkı bir giriş yapacak.” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı olağan haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’in başkanlığında yapıldı. İlçe teşkilatında gerçekleşen toplantıyla konuşan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Gebze İlçe Başkanlığı olağan haftalık Yönetim Kurulu Toplantımızı icra ederek tüm şehitlerimiz için mevlidi şerif okuttuk. Ardından genel ve yerel gündeme ait değerlendirmelerde bulunduk. Kahraman Türk Askerimizin, Mehmetçiğimizin Afrin operasyonunda muvaffak olması için dualarımızın Mehmetçiğimiz ile olduğumuzu ifade ettik. GENEL BAŞKANIMIZ TALİMAT VERDİ! Genel başkanımızın emir ve talimatları doğrultusunda ‘Bizim gönlümüz sizinle beraber. Kahraman Mehmetçiğimiz ile beraberiz’ mesajı vermek için jandarma ve emniyete gittik. Mehmetçiklerimiz çok mutlu oldu. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Mehmetçiklere ziyaretlerimiz devam edecek. Ziyaretlerin akabinde haftalık programlarımızı düzenlendik. Seçim öncesi hazırlıklarımızı istişare ederek 2019’a hazırlanıyoruz. MHP Gebze 2019’a sıkı bir giriş yapacak.” diye konuştu.    
MHP Gebze İlçe Başkanlı Ferit Taşdemir, yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında, “Seçim öncesi hazırlıklarımızı istişare ederek 2019’a hazırlanıyoruz. MHP Gebze 2019’a sıkı bir giriş yapacak.” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı olağan haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’in başkanlığında yapıldı. İlçe teşkilatında gerçekleşen toplantıyla konuşan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Gebze İlçe Başkanlığı olağan haftalık Yönetim Kurulu Toplantımızı icra ederek tüm şehitlerimiz için mevlidi şerif okuttuk. Ardından genel ve yerel gündeme ait değerlendirmelerde bulunduk. Kahraman Türk Askerimizin, Mehmetçiğimizin Afrin operasyonunda muvaffak olması için dualarımızın Mehmetçiğimiz ile olduğumuzu ifade ettik.

GENEL BAŞKANIMIZ TALİMAT VERDİ!

Genel başkanımızın emir ve talimatları doğrultusunda ‘Bizim gönlümüz sizinle beraber. Kahraman Mehmetçiğimiz ile beraberiz’ mesajı vermek için jandarma ve emniyete gittik. Mehmetçiklerimiz çok mutlu oldu. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Mehmetçiklere ziyaretlerimiz devam edecek. Ziyaretlerin akabinde haftalık programlarımızı düzenlendik. Seçim öncesi hazırlıklarımızı istişare ederek 2019’a hazırlanıyoruz. MHP Gebze 2019’a sıkı bir giriş yapacak.” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.