MHP Gebze'de Davaya Adanan Ömürlere Plaket

Gebze 31.01.2018 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP Gebze'de Davaya Adanan Ömürlere Plaket

MHP Gebze İlçe Başkanlığı ‘Davaya Adanan Ömür’ kapsamında plaketlerini vermeye devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin görevlendirmesi, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yetkilendirmesi ile MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ‘Davaya Adanan Ömür’lere plaket vermeye devam ediyor. Bu kapsamda dün MHP Gebze İlçe Başkanlığı’nda Fahrettin Sadak ve Yaşar Çakmak’a plaket verildi. VEFA SEMT ADI DEĞİL! Başkan Taşdemir yaptığı açıklamada, “Geçmiş dönemden bu yana uzun yıllar bu davaya emek vermiş olan partililere birer plaket vermeye devam ediyoruz. Vefanın bir semt adı olmadığını ve davaya bir ömür adayan partililerimize bu emeklerinin her zaman hatırlanacağını göstereceğiz. Değerli dava arkadaşlarımız Fahrettin Sadak ve Yaşar Çakmak Bey'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Rabbim birliğimizi daim etsin inşallah.” dedi.    
MHP Gebze İlçe Başkanlığı ‘Davaya Adanan Ömür’ kapsamında plaketlerini vermeye devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin görevlendirmesi, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yetkilendirmesi ile MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ‘Davaya Adanan Ömür’lere plaket vermeye devam ediyor. Bu kapsamda dün MHP Gebze İlçe Başkanlığı’nda Fahrettin Sadak ve Yaşar Çakmak’a plaket verildi.

VEFA SEMT ADI DEĞİL!

Başkan Taşdemir yaptığı açıklamada, “Geçmiş dönemden bu yana uzun yıllar bu davaya emek vermiş olan partililere birer plaket vermeye devam ediyoruz. Vefanın bir semt adı olmadığını ve davaya bir ömür adayan partililerimize bu emeklerinin her zaman hatırlanacağını göstereceğiz. Değerli dava arkadaşlarımız Fahrettin Sadak ve Yaşar Çakmak Bey'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Rabbim birliğimizi daim etsin inşallah.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.