MHP Gebze’den ‘Askıda Ekmek’

Siyaset 19.10.2020 - 21:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP Gebze’den ‘Askıda Ekmek’

MHP Gebze İlçe Başkanlığı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Askıda Ekmek’ projesine destek vermek üzer Gebze’de bulunan fırınlara giderek ihtiyaç sahipleri için ekmek temin etti.  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Ekmek fiyatlarındaki artış dikkatle takip edilmeli. Bu sebeple ‘askıda ekmek' projesini başlatıyorum. Hali vakti yerinde her vatan evladı, kendisine en yakın ekmek fırınına gitmeli, eğer 2 ekmek alacaksa 3 ekmek parası ödemeli. Unutmayalım ki inancımız ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir' esasına dayanmaktadır” diyerek MHP teşkilatlarının askıda ekmek kampanyası başlattığını duyurmuştu. HİÇBİR FERDİMİZİN EKMEĞE MUHTAÇ OLMAMASI İÇİN MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin askıda ekmek çağrısının ardından MHP Gebze İlçe Başkanlığı da projeye destek vermek üzere Gebze’deki fırınlardan ekmek alarak askıya bıraktı. MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural yaptığı açıklamada, “MHP Gebze İlçe Yönetimi olarak, Türk Milleti’nin hiçbir ferdinin bir lokma ekmeğe muhtaç olmaması, milletimizin arasında birlik, dayanışma kültürünün artırılması doğrultusunda Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in talimatlarıyla ‘Askıda Ekmek Projesi’ne destek vermeye devam ediyoruz” dedi.  2018’DE DE YAPMIŞTI Bahçeli 2018 yılında da ekmeğe yapılan zamların ardından ‘askıda ekmek’ kampanyası başlatmış, “Askıya koyulan her ekmek mazlumları sevindirecek, masumları şevklendirecek, sofraları şenlendirecektir. Bunun yanında Türk-İslam kültürünü gelecek nesillere gurur ve şuurla taşıyacaktır. Askıya ekmeği koyalım arşa Türk emek ve erdeminin damgasını vuralım” demişti.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Askıda Ekmek’ projesine destek vermek üzer Gebze’de bulunan fırınlara giderek ihtiyaç sahipleri için ekmek temin etti. 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Ekmek fiyatlarındaki artış dikkatle takip edilmeli. Bu sebeple ‘askıda ekmek' projesini başlatıyorum. Hali vakti yerinde her vatan evladı, kendisine en yakın ekmek fırınına gitmeli, eğer 2 ekmek alacaksa 3 ekmek parası ödemeli. Unutmayalım ki inancımız ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir' esasına dayanmaktadır” diyerek MHP teşkilatlarının askıda ekmek kampanyası başlattığını duyurmuştu.
HİÇBİR FERDİMİZİN EKMEĞE MUHTAÇ OLMAMASI İÇİN
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin askıda ekmek çağrısının ardından MHP Gebze İlçe Başkanlığı da projeye destek vermek üzere Gebze’deki fırınlardan ekmek alarak askıya bıraktı. MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural yaptığı açıklamada, “MHP Gebze İlçe Yönetimi olarak, Türk Milleti’nin hiçbir ferdinin bir lokma ekmeğe muhtaç olmaması, milletimizin arasında birlik, dayanışma kültürünün artırılması doğrultusunda Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in talimatlarıyla ‘Askıda Ekmek Projesi’ne destek vermeye devam ediyoruz” dedi. 
2018’DE DE YAPMIŞTI
Bahçeli 2018 yılında da ekmeğe yapılan zamların ardından ‘askıda ekmek’ kampanyası başlatmış, “Askıya koyulan her ekmek mazlumları sevindirecek, masumları şevklendirecek, sofraları şenlendirecektir. Bunun yanında Türk-İslam kültürünü gelecek nesillere gurur ve şuurla taşıyacaktır. Askıya ekmeği koyalım arşa Türk emek ve erdeminin damgasını vuralım” demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.