MHP GEBZE’DEN DAVET VAR!

Gebze 14.03.2018 - 15:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP GEBZE’DEN DAVET VAR!

MHP GEBZE ÜST KURUL DELEGELERİ ORTAK KURULTAY AÇIKLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Erdal Kabaca, Mehmet Doğan, Polat Ağralı ve İsmail Okumuş 18 Mart 2018 Pazar Günü Ankara Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek kurultay öncesi basın açıklaması yaparak, Gebzelileri kurultaya davet ettiler. Milliyetçi Hareket Partisi’nin 18 Mart 2018 Pazar Günü Ankara Kapalı Spor Salonunda gerçekleştireceği, Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka Adlı 12.Olağan Büyük Kurultayında, Gebze’yi temsil edecek Üst Kurul Delegeleri; Ferit Taşdemir, Erdal Kabaca, Mehmet Doğan, Polat Ağralı ve İsmail Okumuş MHP Gebze İlçe Başkanlığında bir araya gelerek ortak bir açıklaması yaptı. Basın açıklamasında konuşan Başkan Ferit Taşdemir, Kurultayın öneminden bahsederek, Gebzelileri kurultaya davet etti. ÖNEMİ BÜYÜK Basın açıklamasında konuşmasına devam eden MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Bilindiği üzere, Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka Adlı Kurultayımız 18 Mart 2018 Pazar Günü Ankara Kapalı Spor Salonunda büyük bir katılım ve coşku ile gerçekleşecektir.18 Mart 2018 ayrıca Türk Milletinin Diriliş destanının yazıldığı Çanakkale Zaferinin 103.Yıl dönümüdür. Kurultayımız bu vesile ile ayrıca bir anlam kazanmıştır. Çanakkale dünyaya vurulmuş Türk damgasının asla silinmeyecek izlerinden bir tanesidir. KUTLU YÜRÜYÜŞE DEVAM Taşdemir, “Bu ruh ve inançla, Partimizin 12.Olağan Büyük Kurultayını gerçekleştirerek, mukaddes bir inançla kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Milliyetçi Ülkücü İrade bir kez daha tecelli edecek, Ülkücülerin Lider, Teşkilat, Doktrin geleneğine nasıl sahip çıktığına dost düşman herkes şahit olacaktır. Kurultayımız, Türkiye’yi Milli Devlet, Güçlü İktidar! İçin çağlar üzerinden aşırıp 2023’ün Lider ülkesi olmayı hedefleyen bir hareketin heyecan ve coşkusunu dünyaya duyuracaktır. Bütün Dünya ve Türkiye 18 Mart da bu coşkuyu hissedecek ve Kurultayımızdan çıkan sinerji, toplumun bütün kesimlerine dalga dalga yayılacaktır. Kurultayımız, yeni bir şahlanışın, yeni bir dayanışma ve bütünleşmenin, güçlü bir silkinişin muştucusu olacaktır” KURULTAYA DAVET ETTİ Taşdemir, “Bu Vesile ile Çanakkale Zaferimizin 103.yıldönümünü kutluyor, Şehitlerimizi Minnet Şükran ve Saygıyla anıyoruz, tüm Gebzelileri ve Vatandaşlarımızı Kurultayımıza davet ediyoruz. MHP Gebze İlçe Başkanlığı önünden 17 Mart 2018 Cumartesi gece Saat 00.30 da Ücretsiz Araçlar kalkacaktır. Gelmek isteyenlerin 0262 643 60 60 Telefon numaramızdan Partimizle iletişime geçip isimlerini yazdırmalarını önemle rica ediyoruz.” dedi.
MHP GEBZE ÜST KURUL DELEGELERİ ORTAK KURULTAY AÇIKLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Erdal Kabaca, Mehmet Doğan, Polat Ağralı ve İsmail Okumuş 18 Mart 2018 Pazar Günü Ankara Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek kurultay öncesi basın açıklaması yaparak, Gebzelileri kurultaya davet ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 18 Mart 2018 Pazar Günü Ankara Kapalı Spor Salonunda gerçekleştireceği, Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka Adlı 12.Olağan Büyük Kurultayında, Gebze’yi temsil edecek Üst Kurul Delegeleri; Ferit Taşdemir, Erdal Kabaca, Mehmet Doğan, Polat Ağralı ve İsmail Okumuş MHP Gebze İlçe Başkanlığında bir araya gelerek ortak bir açıklaması yaptı. Basın açıklamasında konuşan Başkan Ferit Taşdemir, Kurultayın öneminden bahsederek, Gebzelileri kurultaya davet etti.

ÖNEMİ BÜYÜK

Basın açıklamasında konuşmasına devam eden MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Bilindiği üzere, Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka Adlı Kurultayımız 18 Mart 2018 Pazar Günü Ankara Kapalı Spor Salonunda büyük bir katılım ve coşku ile gerçekleşecektir.18 Mart 2018 ayrıca Türk Milletinin Diriliş destanının yazıldığı Çanakkale Zaferinin 103.Yıl dönümüdür. Kurultayımız bu vesile ile ayrıca bir anlam kazanmıştır. Çanakkale dünyaya vurulmuş Türk damgasının asla silinmeyecek izlerinden bir tanesidir.

KUTLU YÜRÜYÜŞE DEVAM

Taşdemir, “Bu ruh ve inançla, Partimizin 12.Olağan Büyük Kurultayını gerçekleştirerek, mukaddes bir inançla kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Milliyetçi Ülkücü İrade bir kez daha tecelli edecek, Ülkücülerin Lider, Teşkilat, Doktrin geleneğine nasıl sahip çıktığına dost düşman herkes şahit olacaktır. Kurultayımız, Türkiye’yi Milli Devlet, Güçlü İktidar! İçin çağlar üzerinden aşırıp 2023’ün Lider ülkesi olmayı hedefleyen bir hareketin heyecan ve coşkusunu dünyaya duyuracaktır. Bütün Dünya ve Türkiye 18 Mart da bu coşkuyu hissedecek ve Kurultayımızdan çıkan sinerji, toplumun bütün kesimlerine dalga dalga yayılacaktır. Kurultayımız, yeni bir şahlanışın, yeni bir dayanışma ve bütünleşmenin, güçlü bir silkinişin muştucusu olacaktır”

KURULTAYA DAVET ETTİ

Taşdemir, “Bu Vesile ile Çanakkale Zaferimizin 103.yıldönümünü kutluyor, Şehitlerimizi Minnet Şükran ve Saygıyla anıyoruz, tüm Gebzelileri ve Vatandaşlarımızı Kurultayımıza davet ediyoruz. MHP Gebze İlçe Başkanlığı önünden 17 Mart 2018 Cumartesi gece Saat 00.30 da Ücretsiz Araçlar kalkacaktır. Gelmek isteyenlerin 0262 643 60 60 Telefon numaramızdan Partimizle iletişime geçip isimlerini yazdırmalarını önemle rica ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.