MHP GEBZE'DEN GEBZESPOR AÇIKLAMASI!

Gebze 02.03.2015 - 15:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

MHP GEBZE'DEN GEBZESPOR AÇIKLAMASI!

Gebzespor’un ekonomik borçları sebebiyle kapanma noktasına gelmesinin ardından siyasi partilerden de bu konuyla ilgili açıklamalar geliyor. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir yaptığı yazılı açıklamada, Gebzespor’a sahip çıkılması gerektiğini söyleyerek, Başkan İlker Çakır ve taraftarlara övgüler yağdırdı.

GEBZESPOR MAZİ OLMASIN...   Son günlerde Yazılı ve Görsel Medyadan Gebzesporun son sürecini üzüntüyle takip etmekteyiz.Şahsım ve Camiam adına bu süreçle ilgili açıklama yapmayı Gebzespor da geçmişte top oynayan birisi olarak ve Gebzeli bir birey olarak görev  adlettim. 60 yıllık bir mazi ekonomik sebeplerden dolayı kapanmak ile karşı karşıya kalmıştır.Yıllık devletin kasasına 2 milyar dolara yakın vergi koyan dünyanın en büyük sanayileri arasında yer alan Gebze,sözkonusu Gebzespor olunca maalesef derin bir uykuya dalıp sessizliğe bürünüyor.  MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak öncelikli olarak tüm ülküdaşlarımızı ve gönüldaşlarımızı Gebzespora sahip çıkmaya ve destek olmaya davet ediyorum.Camiamız adına Gebzesporun her daim yanında olduğunu belirtir. Gebze de yaşayan tüm bireylerin ve yetkililerin Gebzespora sahip çıkmasını ve destek olmasını bekliyoruz. Gebzelilik bilinci ve şuuru ile hareket etmemiz gerekmektedir.Seçim zamanı her şey Gebze için diyerek siyaset yapanları Gebzespora sahip çıkmaya davet ediyoruz.Gebzelilik sözde değil özde olması gerekir.Vefakar Başkan İlker Çakır ve cefakar Eskiçarşı gurubunu Tek başına bırakmak Gebzespora yapılan enbüyük kötülüktür. Gebzespor bizim sevdamızdır. Unutmayın Gebzespor giderse Gebze gider …     MHP GEBZE İLÇE BAŞKANI FERİT TAŞDEMİR
Gebzespor’un ekonomik borçları sebebiyle kapanma noktasına gelmesinin ardından siyasi partilerden de bu konuyla ilgili açıklamalar geliyor. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir yaptığı yazılı açıklamada, Gebzespor’a sahip çıkılması gerektiğini söyleyerek, Başkan İlker Çakır ve taraftarlara övgüler yağdırdı.

GEBZESPOR MAZİ OLMASIN...

 

Son günlerde Yazılı ve Görsel Medyadan Gebzesporun son sürecini üzüntüyle takip etmekteyiz.Şahsım ve Camiam adına bu süreçle ilgili açıklama yapmayı Gebzespor da geçmişte top oynayan birisi olarak ve Gebzeli bir birey olarak görev  adlettim.

60 yıllık bir mazi ekonomik sebeplerden dolayı kapanmak ile karşı karşıya kalmıştır.Yıllık devletin kasasına 2 milyar dolara yakın vergi koyan dünyanın en büyük sanayileri arasında yer alan Gebze,sözkonusu Gebzespor olunca maalesef derin bir uykuya dalıp sessizliğe bürünüyor.

 MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak öncelikli olarak tüm ülküdaşlarımızı ve gönüldaşlarımızı Gebzespora sahip çıkmaya ve destek olmaya davet ediyorum.Camiamız adına Gebzesporun her daim yanında olduğunu belirtir. Gebze de yaşayan tüm bireylerin ve yetkililerin Gebzespora sahip çıkmasını ve destek olmasını bekliyoruz.

Gebzelilik bilinci ve şuuru ile hareket etmemiz gerekmektedir.Seçim zamanı her şey Gebze için diyerek siyaset yapanları Gebzespora sahip çıkmaya davet ediyoruz.Gebzelilik sözde değil özde olması gerekir.Vefakar Başkan İlker Çakır ve cefakar Eskiçarşı gurubunu Tek başına bırakmak Gebzespora yapılan enbüyük kötülüktür.

Gebzespor bizim sevdamızdır. Unutmayın Gebzespor

giderse Gebze gider …

 

 

MHP GEBZE İLÇE BAŞKANI

FERİT TAŞDEMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.