19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP Gebze’den ‘VEFA’ Plaketi

Gebze 04.01.2018 - 13:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP Gebze’den ‘VEFA’ Plaketi

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir bir açıklama yaparak, “Vefanın bir semt adı olmadığını ve davaya bir ömür adayan partililerimize bu emeklerinin her zaman hatırlanacağını göstereceğiz.” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı önceki akşam gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde toplanan yönetim kurulu 2018’de yapılacak bir dizi etkinlik için kararlar aldı. Gerçekleşen ilçe yönetim kurulu toplantısı ile ilgili olarak bir açıklama yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “İlçe olağan yönetim kurulu toplantımızı icra ettik. Önümüzdeki süreçte yapacağımız etkinliklerle ilgili olarak ve 2017 yılının kısa bir değerlendirmesini yaptık. 2018 yılı ile ilgili olarak da 9 Ocak’ta 9 Ocak 2018 Salı günü Saat 19:00’da Gebze Kültür Merkezi’nde Genişletilmiş İstişare programımız olacak. VEFA BİR SEMT ADI DEĞİLDİR Genişletilmiş İstişare programımıza il başkanımız, bölge başkanları ve mahalle başkanlarını, kadın kolları ve partililer katılacak. Ardından 11 Ocak 2018 Perşembe Günü Saat 19:00’da Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde yapılacak olan ‘Davaya Adanmış Bir Ömür’ adlı programımızla ilgili olarak istişarelerde bulunacağız Geçmiş dönemden bu yana uzun yıllar bu davaya emek vermiş olan partililere birer plaket vereceğiz. Vefanın bir semt adı olmadığını ve davaya bir ömür adayan partililerimize bu emeklerinin her zaman hatırlanacağını göstereceğiz. Ardından il başkanımızla birlikte bölge, mahalle ve kadın kolları ile ilgili olarak bir istişare yapacağız.” dedi.
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir bir açıklama yaparak, “Vefanın bir semt adı olmadığını ve davaya bir ömür adayan partililerimize bu emeklerinin her zaman hatırlanacağını göstereceğiz.” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı önceki akşam gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde toplanan yönetim kurulu 2018’de yapılacak bir dizi etkinlik için kararlar aldı. Gerçekleşen ilçe yönetim kurulu toplantısı ile ilgili olarak bir açıklama yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “İlçe olağan yönetim kurulu toplantımızı icra ettik. Önümüzdeki süreçte yapacağımız etkinliklerle ilgili olarak ve 2017 yılının kısa bir değerlendirmesini yaptık. 2018 yılı ile ilgili olarak da 9 Ocak’ta 9 Ocak 2018 Salı günü Saat 19:00’da Gebze Kültür Merkezi’nde Genişletilmiş İstişare programımız olacak.

VEFA BİR SEMT ADI DEĞİLDİR

Genişletilmiş İstişare programımıza il başkanımız, bölge başkanları ve mahalle başkanlarını, kadın kolları ve partililer katılacak. Ardından 11 Ocak 2018 Perşembe Günü Saat 19:00’da Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde yapılacak olan ‘Davaya Adanmış Bir Ömür’ adlı programımızla ilgili olarak istişarelerde bulunacağız Geçmiş dönemden bu yana uzun yıllar bu davaya emek vermiş olan partililere birer plaket vereceğiz. Vefanın bir semt adı olmadığını ve davaya bir ömür adayan partililerimize bu emeklerinin her zaman hatırlanacağını göstereceğiz. Ardından il başkanımızla birlikte bölge, mahalle ve kadın kolları ile ilgili olarak bir istişare yapacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.