MHP Gebze her yerde var

Siyaset 17.02.2020 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP Gebze her yerde var

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve ekibi gece gündüz boş durmuyor. Pek çok çalışma gerçekleştiren MHP ailesi, gecelerini gündüzlerine katarak Gebze için çalışıyor. Programdan programa mekik dokuyan MHP ailesi kamuoyundan büyük takdir görüyor. İLK DURAK NİĞDELİLER DERNEĞİ MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve MHP ailesi yedi yirmi dört çalışıyor. Gece gündüz boş durmayan ve Gebze’yi mekik mekik dokuyan Başkan Kural ve ekibi bu kapsamda son olarak önce MHP Kocaeli 120x120 programları kapsamında, Gebzeliler Niğdeliler derneğini ziyaret ettiler.  Burada görüş alışverişinde bulunan ve sorunları dinleyen MHP Gebze Başkanı Serkan Kural ve partililer, en kısa zamanda sorunlar anlamında çözümler için çalışacakların söylediler. SORUN VE ÇÖZÜMLERİ KONUŞTULAR Niğdeliler Derneği ziyareti sonrasında çalışmalarına devam eden MHP Gebze ailesi, Gebze TÜRKAV Şube Başkanı Ozan Özocak ile birlikte, Samsun ili Mismilağaç Köyü Derneği'ni ziyaret ettik. Burada çalışmalar hakkında bilgi alan ve görüş alışverişinde bulunan MHP Gebze, sorunları ve sıkıntılar dinleyerek çözümler noktasında görüşleri masaya yatırdı. MHP Gebze Başkanı Serkan Kural, parti olarak çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek “MHP olarak her zaman çalışıyoruz” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve ekibi gece gündüz boş durmuyor. Pek çok çalışma gerçekleştiren MHP ailesi, gecelerini gündüzlerine katarak Gebze için çalışıyor. Programdan programa mekik dokuyan MHP ailesi kamuoyundan büyük takdir görüyor.

İLK DURAK NİĞDELİLER DERNEĞİ

MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural ve MHP ailesi yedi yirmi dört çalışıyor. Gece gündüz boş durmayan ve Gebze’yi mekik mekik dokuyan Başkan Kural ve ekibi bu kapsamda son olarak önce MHP Kocaeli 120x120 programları kapsamında, Gebzeliler Niğdeliler derneğini ziyaret ettiler.  Burada görüş alışverişinde bulunan ve sorunları dinleyen MHP Gebze Başkanı Serkan Kural ve partililer, en kısa zamanda sorunlar anlamında çözümler için çalışacakların söylediler.

SORUN VE ÇÖZÜMLERİ KONUŞTULAR

Niğdeliler Derneği ziyareti sonrasında çalışmalarına devam eden MHP Gebze ailesi, Gebze TÜRKAV Şube Başkanı Ozan Özocak ile birlikte, Samsun ili Mismilağaç Köyü Derneği'ni ziyaret ettik. Burada çalışmalar hakkında bilgi alan ve görüş alışverişinde bulunan MHP Gebze, sorunları ve sıkıntılar dinleyerek çözümler noktasında görüşleri masaya yatırdı. MHP Gebze Başkanı Serkan Kural, parti olarak çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek “MHP olarak her zaman çalışıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.