MHP Gebze'nin Adayı Çakır!

Gebze 06.12.2018 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP Gebze'nin Adayı Çakır!

MHP'nin bir ilçede daha belediye başkan adayı belli oldu. MHP Gebze’nin Belediye Başkan Adayı Serap Çakır oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Teşkilatı’nda hareketli bir gün yaşandı. Yönetim kurulu toplantısında konuşan MHP Gebze İlçe Teşkilatı Başkanı Ferit Taşdemir, gündeme ilişkin değerlendirmeler yaparken, yerel seçim sürecine dair çarpıcı bir açıklamada bulundu. Taşdemir partililere yaptığı konuşmada, “Bundan 2 ay önce yaptığımız Ankara ziyaretinde Sabiha Çalışkan, Hatice Uludağ, Mehmet Doğan, Dilaver Ağaoğlu ve Bülent Çevik makama form doldurmuş ve Gebze Belediyesi Başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulundular. Geçen süre içerisinde camiamızın yakından tanıdığı Serap Çakır belediye başkanlığı için aday adaylığı için Ankara’da formunu teslim etti. MHP Gebze İlçe Teşkilatı ne yaptığını bilen bir teşkilattır. Bu noktada yönetim kurulu olarak kararımızı aldık, ilçe başkanlığımıza müracaat eden aday adaylarımızla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda MHP Gebze Belediyesi Başkan Adaylığı için Serap Çakır Hanımefendi’de uzlaşıldı. Sayın Çakır MHP Gebze Belediyesi Başkan Adayı olmuştur” dedi. “MHP’Yİ ZAFERE TAŞIYACAĞIZ” Taşdemir açıklamalarının devamında ise MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak sahada çalışarak, Gebze’de üretken ve şeffaf belediyeciliği vatandaşlarla buluşturacaklarını aktardı. MHP’nin 3 hilalli bayrağını Gebze Belediyesi’ne dikeceklerini de aktaran Ferit Taşdemir, 31 Mart seçimlerine deneyimli bir ekiple girdiklerini ve Serap Çakır’la beraber Gebze’de yoğun bir çalışmayla zafere gideceklerini vurguladı ve “Gebze için şimdi MHP zamanı” ifadelerini kullandı. “3 HİLALİ BELEDİYEYE ASACAĞIZ” Taşdemir’den sonra partililere seslenen Serap Çakır konuşmasında, “Belediye başkanlığı için aday adayı olup benim için feragat eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah güzel çalışmalar yapacağız. Daha şimdiden partimiz bir yükselişe geçti. Süreç tamamlandıktan sonra sahalara çıkarak asıl çalışmayı o zaman göstereceğiz. Hedefimiz İlçe Başkanımız Taşdemir’in de dediği gibi herhangi bir şey değil, partimizi yükseltip, 3 hilalli sancağı belediyeye dikeceğiz. Daha sonrasında ise üretken bir belediyecilik anlayışıyla MHP’nin bir ilçeyi nasıl yöneteceğini ve akabinde il haline getirdiğini herkese kanıtlayacağız” şeklinde konuştu.
MHP'nin bir ilçede daha belediye başkan adayı belli oldu. MHP Gebze’nin Belediye Başkan Adayı Serap Çakır oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Teşkilatı’nda hareketli bir gün yaşandı. Yönetim kurulu toplantısında konuşan MHP Gebze İlçe Teşkilatı Başkanı Ferit Taşdemir, gündeme ilişkin değerlendirmeler yaparken, yerel seçim sürecine dair çarpıcı bir açıklamada bulundu. Taşdemir partililere yaptığı konuşmada, “Bundan 2 ay önce yaptığımız Ankara ziyaretinde Sabiha Çalışkan, Hatice Uludağ, Mehmet Doğan, Dilaver Ağaoğlu ve Bülent Çevik makama form doldurmuş ve Gebze Belediyesi Başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulundular. Geçen süre içerisinde camiamızın yakından tanıdığı Serap Çakır belediye başkanlığı için aday adaylığı için Ankara’da formunu teslim etti. MHP Gebze İlçe Teşkilatı ne yaptığını bilen bir teşkilattır. Bu noktada yönetim kurulu olarak kararımızı aldık, ilçe başkanlığımıza müracaat eden aday adaylarımızla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda MHP Gebze Belediyesi Başkan Adaylığı için Serap Çakır Hanımefendi’de uzlaşıldı. Sayın Çakır MHP Gebze Belediyesi Başkan Adayı olmuştur” dedi.

“MHP’Yİ ZAFERE TAŞIYACAĞIZ”

Taşdemir açıklamalarının devamında ise MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak sahada çalışarak, Gebze’de üretken ve şeffaf belediyeciliği vatandaşlarla buluşturacaklarını aktardı. MHP’nin 3 hilalli bayrağını Gebze Belediyesi’ne dikeceklerini de aktaran Ferit Taşdemir, 31 Mart seçimlerine deneyimli bir ekiple girdiklerini ve Serap Çakır’la beraber Gebze’de yoğun bir çalışmayla zafere gideceklerini vurguladı ve “Gebze için şimdi MHP zamanı” ifadelerini kullandı.

“3 HİLALİ BELEDİYEYE ASACAĞIZ”

Taşdemir’den sonra partililere seslenen Serap Çakır konuşmasında, “Belediye başkanlığı için aday adayı olup benim için feragat eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah güzel çalışmalar yapacağız. Daha şimdiden partimiz bir yükselişe geçti. Süreç tamamlandıktan sonra sahalara çıkarak asıl çalışmayı o zaman göstereceğiz. Hedefimiz İlçe Başkanımız Taşdemir’in de dediği gibi herhangi bir şey değil, partimizi yükseltip, 3 hilalli sancağı belediyeye dikeceğiz. Daha sonrasında ise üretken bir belediyecilik anlayışıyla MHP’nin bir ilçeyi nasıl yöneteceğini ve akabinde il haline getirdiğini herkese kanıtlayacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.