19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP Gebze şehit aileleriyle!

Siyaset 10.03.2020 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP Gebze şehit aileleriyle!

8 MART KADINLAR GÜNÜNDE ONLARI UNUTMADILAR

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanlığı "8 Mart Kadınlar Günü'nü" şehit ve gazi anneleri ve eşleri ile birlikte kutladı. MHP Gebze ailesi bu özel ve anlamı günde şehit ve gazi aileleriyle eşleri unutmazken önemli bir işe imza atmayı başarmış oldu. Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, Dünya kadınlar gününde önemli bir etkinliğe imza attı. MHP Gebze ailesi bu özel ve anlamı günde şehit ve gazi aileleriyle eşleri unutmazken önemli bir işe imza atmayı başarmış oldu. MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, yöneticiler ve partililerin katıldığı programda MHP Gebze Başkanı Serkan Kural ve ekibi, şehit aileleri ve eşleriyle yakından ilgilenirken onlara güzel ve özel bir gün yaşatmanın heyecanını yaşadı.  PROGRAMA YOĞUN KATILIM YAŞANDI Programa Yenikent Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Şükriye Kavran, Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri Şenay Önder, Yasemin Özdemir, Güler Şahin Gencay ve Vasfiye Aydın’ın yanı sıra MHP Belediye Meclis üyesi aday adayları Meral Kıyıcı ve Ayla Tokgöz yer aldı. Programda MHP Gebze İlçe Kadın yöneticileri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı İzzeddin Cezlan da yer aldı.
8 MART KADINLAR GÜNÜNDE ONLARI UNUTMADILAR

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanlığı "8 Mart Kadınlar Günü'nü" şehit ve gazi anneleri ve eşleri ile birlikte kutladı. MHP Gebze ailesi bu özel ve anlamı günde şehit ve gazi aileleriyle eşleri unutmazken önemli bir işe imza atmayı başarmış oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, Dünya kadınlar gününde önemli bir etkinliğe imza attı. MHP Gebze ailesi bu özel ve anlamı günde şehit ve gazi aileleriyle eşleri unutmazken önemli bir işe imza atmayı başarmış oldu. MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, yöneticiler ve partililerin katıldığı programda MHP Gebze Başkanı Serkan Kural ve ekibi, şehit aileleri ve eşleriyle yakından ilgilenirken onlara güzel ve özel bir gün yaşatmanın heyecanını yaşadı. 

PROGRAMA YOĞUN KATILIM YAŞANDI

Programa Yenikent Mahalle Muhtarı Esengül Aktaş, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Şükriye Kavran, Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri Şenay Önder, Yasemin Özdemir, Güler Şahin Gencay ve Vasfiye Aydın’ın yanı sıra MHP Belediye Meclis üyesi aday adayları Meral Kıyıcı ve Ayla Tokgöz yer aldı. Programda MHP Gebze İlçe Kadın yöneticileri, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şube Başkanı İzzeddin Cezlan da yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.