MHP Gebze Tam Gaz!

Gebze 22.01.2018 - 12:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP Gebze Tam Gaz!

MHP Gebze İlçe Başkanlığı çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Yoksullara yardım haftası münasebeti ile yardımlarda bulunan MHP Gebze İlçe Başkanlığı, sosyal farkındalık yaratmaya devam ediyor. Bütün kademeleri ile vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan MHP Gebze İlçe Teşkilatı Giymiyorsan Giydir Projesine imza attı. Gebze Osmanyılmaz Bölge Başkanlığı’nda Giymiyorsan Giydir Projesi adı altında, ihtiyaç sahiplerine yardım yapılıyor. Perşembe akşamları açık olan mahalle temsilciliğine kıyafet bırakmak isteyenlerin yardımlarını beklediklerini söyleyen MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “İhtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak insani ve vicdani sorumluluğumuzdur. YALNIZ BIRAKMIYORUZ Dünyada açlıktan ölen, soğuktan donan çocuklar var iken kayıtsız kalmak ve israf etmek en kötü davranıştır. Bu noktada bizlere de önemli görevler düşmektedir. Gerek ilçe ana kademe, gerek kadınlar, gerekse de gençlerimiz olarak yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Yaptığımız sosyal sorumluluk projeleri ile vatandaşlarımızın her daim yanındayız. Bir sıkıntısı ya da ihtiyacı olan vatandaşlarımızı ilçe binamıza bekliyoruz. MHP olarak biz hep vatandaşımızın yanındayız. Desteklerini bizden esirgemeyen duyarlı partili ve vatandaşlarımıza en içten teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi. KIŞI RAHAT GEÇİRSİNLER MHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ, “MHP İlçe Kadın Kolları olarak bu bilinçle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı gözetiyoruz. Ekibimle birlikte tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızı devamlı yapıyoruz. Yaptığımız yardımlarla vatandaşlarımızın kışı rahat geçirmesini umuyoruz. Tespit ettiğimiz yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan yardım projelerimize tam destek bekliyoruz. Bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen başta İlçe Başkanımız Ferit Taşdemir’e, yönetimime, partililere ve duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi. ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’in görevlendirmesi ile MHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ öncülüğünde MHP Gebze İlçe Kadın Kolları, Gebze Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar’ı ziyaret etti. Gebze Ülkü Ocakları’nın da ‘Çocuklar Üşümesin’ projesine destek veren MHP’li kadınlar Mardin’deki köy okullarına yardımda bulundu. MHP’li kadınlara teşekkür eden Başkan Şakar açıklamasında, “Doğu’daki kışın çetin geçmesi sebebi ile ‘Çocuklar Üşümesin’ projemizi başlattık. Bize vasıtamız aracılığı ile köy okullarındaki çocuklara bu soğuk kış günlerinde sıcak bir dokunuş yapılıyor. Bunda bir payımızın olması bizi çok mutlu ediyor. Projemize destek veren herkese teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi. 
MHP Gebze İlçe Başkanlığı çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Yoksullara yardım haftası münasebeti ile yardımlarda bulunan MHP Gebze İlçe Başkanlığı, sosyal farkındalık yaratmaya devam ediyor. Bütün kademeleri ile vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan MHP Gebze İlçe Teşkilatı Giymiyorsan Giydir Projesine imza attı. Gebze Osmanyılmaz Bölge Başkanlığı’nda Giymiyorsan Giydir Projesi adı altında, ihtiyaç sahiplerine yardım yapılıyor. Perşembe akşamları açık olan mahalle temsilciliğine kıyafet bırakmak isteyenlerin yardımlarını beklediklerini söyleyen MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “İhtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak insani ve vicdani sorumluluğumuzdur.

YALNIZ BIRAKMIYORUZ

Dünyada açlıktan ölen, soğuktan donan çocuklar var iken kayıtsız kalmak ve israf etmek en kötü davranıştır. Bu noktada bizlere de önemli görevler düşmektedir. Gerek ilçe ana kademe, gerek kadınlar, gerekse de gençlerimiz olarak yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Yaptığımız sosyal sorumluluk projeleri ile vatandaşlarımızın her daim yanındayız. Bir sıkıntısı ya da ihtiyacı olan vatandaşlarımızı ilçe binamıza bekliyoruz. MHP olarak biz hep vatandaşımızın yanındayız. Desteklerini bizden esirgemeyen duyarlı partili ve vatandaşlarımıza en içten teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

KIŞI RAHAT GEÇİRSİNLER

MHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ, “MHP İlçe Kadın Kolları olarak bu bilinçle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı gözetiyoruz. Ekibimle birlikte tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızı devamlı yapıyoruz. Yaptığımız yardımlarla vatandaşlarımızın kışı rahat geçirmesini umuyoruz. Tespit ettiğimiz yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan yardım projelerimize tam destek bekliyoruz. Bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen başta İlçe Başkanımız Ferit Taşdemir’e, yönetimime, partililere ve duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’in görevlendirmesi ile MHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ öncülüğünde MHP Gebze İlçe Kadın Kolları, Gebze Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar’ı ziyaret etti. Gebze Ülkü Ocakları’nın da ‘Çocuklar Üşümesin’ projesine destek veren MHP’li kadınlar Mardin’deki köy okullarına yardımda bulundu. MHP’li kadınlara teşekkür eden Başkan Şakar açıklamasında, “Doğu’daki kışın çetin geçmesi sebebi ile ‘Çocuklar Üşümesin’ projemizi başlattık. Bize vasıtamız aracılığı ile köy okullarındaki çocuklara bu soğuk kış günlerinde sıcak bir dokunuş yapılıyor. Bunda bir payımızın olması bizi çok mutlu ediyor. Projemize destek veren herkese teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.