19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP Gebze, Taşkın’ı unutmadı!

Gebze 22.10.2017 - 21:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP Gebze, Taşkın’ı unutmadı!

MHP’nin merhum eski İlçe Başkanı Yılmaz Taşkın mezarı başında anıldı.

MHP’nin merhum eski İlçe Başkanı Yılmaz Taşkın mezarı başında anıldı. MHP Gebze İlçe Başkanı iken 18 Ekim 1979 yılında MLKSP-B isimli bir örgüte mensup militanlarca öldürülen MHP Gebze Eski İlçe Başkanı merhum Yılmaz Taşkın, MHP Gebze İlçe Teşkilatı ve Gebze Ülkü Ocakları tarafından vefatının 38’inci yılından düzenlenen bir tören ile mezarı başında anıldı. Düzenlenen anma programına merhum Yılmaz Taşkın eşi Dürdane Taşkın, merhum Yılmaz Taşkın’ın kardeşi İsmail Taşkın, merhum Yılmaz Taşkın ardından ilçe başkanlığı görevini devralan MHP Gebze Kurucu İlçe Başkanlarında İsmail Atalı, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar, Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanı Hikmet Yılmaz, Ülkü Ocakları Darıca İlçe Başkanı Engin Gültekin, MHP il ve ilçe yöneticileri, MHP Gebze İlçe Kadın Kolları, MHP Gebze İlçe Başkanlığı Bölge Temsilcilikleri, Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı mensubu Gençler ve çok sayıda kişi katıldı. DUALAR EDİLDİ Merhum Yılmaz Taşkın’ın kabri başında Mevlid-i Şerif okunarak ve dualar edilerek anıldı. Anma programın da MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar kısa bir konuşma yaptıktan sonra anma programına katılanlara ikramlarda bulunuldu. 
MHP’nin merhum eski İlçe Başkanı Yılmaz Taşkın mezarı başında anıldı.

MHP’nin merhum eski İlçe Başkanı Yılmaz Taşkın mezarı başında anıldı. MHP Gebze İlçe Başkanı iken 18 Ekim 1979 yılında MLKSP-B isimli bir örgüte mensup militanlarca öldürülen MHP Gebze Eski İlçe Başkanı merhum Yılmaz Taşkın, MHP Gebze İlçe Teşkilatı ve Gebze Ülkü Ocakları tarafından vefatının 38’inci yılından düzenlenen bir tören ile mezarı başında anıldı.

Düzenlenen anma programına merhum Yılmaz Taşkın eşi Dürdane Taşkın, merhum Yılmaz Taşkın’ın kardeşi İsmail Taşkın, merhum Yılmaz Taşkın ardından ilçe başkanlığı görevini devralan MHP Gebze Kurucu İlçe Başkanlarında İsmail Atalı, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar, Ülkü Ocakları Çayırova İlçe Başkanı Hikmet Yılmaz, Ülkü Ocakları Darıca İlçe Başkanı Engin Gültekin, MHP il ve ilçe yöneticileri, MHP Gebze İlçe Kadın Kolları, MHP Gebze İlçe Başkanlığı Bölge Temsilcilikleri, Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı mensubu Gençler ve çok sayıda kişi katıldı.

DUALAR EDİLDİ

Merhum Yılmaz Taşkın’ın kabri başında Mevlid-i Şerif okunarak ve dualar edilerek anıldı. Anma programın da MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar kısa bir konuşma yaptıktan sonra anma programına katılanlara ikramlarda bulunuldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.