19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MHP Gebze Türkeş’i Andı

Gebze 09.04.2018 - 15:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP Gebze Türkeş’i Andı

MHP Gebze İlçe Teşkilatı, Merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 21’inci yılında mevlit okuttu.

Alparslan Türkeş’i unutmayan MHP Gebze İlçe Başkanlığı, vefatının 21.yılında Türkeş için Hacı Salih Cami’nde mevlit okuttu. Düzenlenen mevlide MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar ve yönetimi, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ ve yönetimi, mahalle ve sandık başkanları ve partililer ile vatandaşlar katıldı. Okunan mevlit sonrasında vatandaşlara lokma dağıtıldı. MEKANLARI CENNET OLSUN Mevlid-i Şerif sonrasında bir açıklama yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Merhum Başbuğumuzun aramızdan ayrılışının 21. yıldönümünde tüm şehitlerimize ve Türkeş’in ruhuna bir Fatiha okumak için Akse Sapağı Teşkilatımız organizasyonu ile bir buluşma gerçekleştirdik. Merhum Başbuğumuz ve tüm şehitlerimizin mekânı cennet olsun. Bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Ne mutlu Türküm diyene.” dedi. TEŞEKKÜR EDERİZ Başkan Taşdemir’in ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü bir konuşma yaptı. Başkan Ünlü, “Başbuğumuzun ruhuna Fatiha okuyabilmek için, Akse Sapağı’ndan başlayarak tüm ülkücü camiayı bir araya getiren ve bu konuda emeği geçen ilçe başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bizler değerlerimize sahip çıkan, birbirini anlayan, seven, yeri geldiğinde düğününü, yeri geldiğinde ise cenazesini yapan güçlü bir camiayız. Böyle günler bizler için çok anlam yüklü oluyor.” diye konuştu.  
MHP Gebze İlçe Teşkilatı, Merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 21’inci yılında mevlit okuttu.

Alparslan Türkeş’i unutmayan MHP Gebze İlçe Başkanlığı, vefatının 21.yılında Türkeş için Hacı Salih Cami’nde mevlit okuttu. Düzenlenen mevlide MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantar ve yönetimi, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ ve yönetimi, mahalle ve sandık başkanları ve partililer ile vatandaşlar katıldı. Okunan mevlit sonrasında vatandaşlara lokma dağıtıldı.

MEKANLARI CENNET OLSUN

Mevlid-i Şerif sonrasında bir açıklama yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Merhum Başbuğumuzun aramızdan ayrılışının 21. yıldönümünde tüm şehitlerimize ve Türkeş’in ruhuna bir Fatiha okumak için Akse Sapağı Teşkilatımız organizasyonu ile bir buluşma gerçekleştirdik. Merhum Başbuğumuz ve tüm şehitlerimizin mekânı cennet olsun. Bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Ne mutlu Türküm diyene.” dedi.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Başkan Taşdemir’in ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü bir konuşma yaptı. Başkan Ünlü, “Başbuğumuzun ruhuna Fatiha okuyabilmek için, Akse Sapağı’ndan başlayarak tüm ülkücü camiayı bir araya getiren ve bu konuda emeği geçen ilçe başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bizler değerlerimize sahip çıkan, birbirini anlayan, seven, yeri geldiğinde düğününü, yeri geldiğinde ise cenazesini yapan güçlü bir camiayız. Böyle günler bizler için çok anlam yüklü oluyor.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.