MHP GEBZE UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTI

Gebze 20.12.2017 - 13:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP GEBZE UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇTI

MHP Gebze İlçe Teşkilatı uyuşturucuya kullanımına karşı bir kampanya başlattı.

MHP Gebze İlçe Teşkilatı uyuşturucuya kullanımına karşı bir kampanya başlattı. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir başlattıkları kampanya ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Sayın anne ve babalar madde bağımlılığına karşı en etkin tedbir, kişinin madde ile tanışmasının önlenmesidir. Çocuğunuzun kimlerle arkadaşlık ettiğini çok iyi gözlemlemelisiniz. Çocuklarınıza kişilik kazandırmalı, güven duygusunu güçlendirmeli, kuvvetli ve iradeli olarak onları yetiştirmelisiniz. ÇOCUKLARINIZA ZAMAN AYIRIN Okul yönetimi ile irtibatlı olarak gencin sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere katılmasını, enerjisinin olumlu yönde kullanılmasını sağlayarak kötü alışkanlık edinmesine fırsat vermemelisiniz. Çocuklarımızın maddiyattan daha çok sevgi, ,ilgi ve sizlerle bir şeyler paylaşmak ihtiyaçlarının olduğunu göz önünde bulundurmalı, onlara zaman ayırmalı, her fırsatta onlara duyduğunuz sevgiyi açıkça söylemeli, davranışlarınızı htirmelisiniz. TERÖRE VERDİĞİMİZ CANDAN FARKSIZDIR Çocuklarını suçlamadan ve örnek olarak olumlu davranışlara yönlendirmelisiniz. Karşılaştığınız bir problemi çözemediğinizde konunun uzmanlarından profesyonel anlamda destek almaktan çekinmemeli, olumsuzluğu görmezden gelmemelisiniz. Unutmayın ki; uyuşturucuya verdiğimiz her can, teröre verdiğimiz candan farksızdır. Bu sebeple yeni cephemizin adı uyuşturucuyla savaştır.” dedi.
MHP Gebze İlçe Teşkilatı uyuşturucuya kullanımına karşı bir kampanya başlattı.

MHP Gebze İlçe Teşkilatı uyuşturucuya kullanımına karşı bir kampanya başlattı. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir başlattıkları kampanya ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Sayın anne ve babalar madde bağımlılığına karşı en etkin tedbir, kişinin madde ile tanışmasının önlenmesidir. Çocuğunuzun kimlerle arkadaşlık ettiğini çok iyi gözlemlemelisiniz. Çocuklarınıza kişilik kazandırmalı, güven duygusunu güçlendirmeli, kuvvetli ve iradeli olarak onları yetiştirmelisiniz.

ÇOCUKLARINIZA ZAMAN AYIRIN

Okul yönetimi ile irtibatlı olarak gencin sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere katılmasını, enerjisinin olumlu yönde kullanılmasını sağlayarak kötü alışkanlık edinmesine fırsat vermemelisiniz. Çocuklarımızın maddiyattan daha çok sevgi, ,ilgi ve sizlerle bir şeyler paylaşmak ihtiyaçlarının olduğunu göz önünde bulundurmalı, onlara zaman ayırmalı, her fırsatta onlara duyduğunuz sevgiyi açıkça söylemeli, davranışlarınızı htirmelisiniz.

TERÖRE VERDİĞİMİZ CANDAN FARKSIZDIR

Çocuklarını suçlamadan ve örnek olarak olumlu davranışlara yönlendirmelisiniz. Karşılaştığınız bir problemi çözemediğinizde konunun uzmanlarından profesyonel anlamda destek almaktan çekinmemeli, olumsuzluğu görmezden gelmemelisiniz. Unutmayın ki; uyuşturucuya verdiğimiz her can, teröre verdiğimiz candan farksızdır. Bu sebeple yeni cephemizin adı uyuşturucuyla savaştır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.